Cine sunt Walle Larsson și Mark Oselski

Walle Larsson este un saxofonist canadian, care momentan locuiește în California, SUA. Are șase albume solo și două hit-uri în top 20 cele mai bune piese Smooth Jazz. Larsson a cântat alături de mari personalități ale jazz-ului precum Tony Bennett, Mel Torme, Dave Koz, Jeff Lorber și Richard Elliot. Pe lângă concerte, Walle este gazda unui radio show din Canada de mai bine de zece ani. A fost, deasemenea, producătorul celei mai lungi serii live de smooth jazz din Canada.

Mark Oselski este un pianist și producător muzical din Chișinău, Republica Moldova. A urmat o carieră în domeniu, studiind la Academia de Muzică din Chișinău și apoi obținând un masterat în Jazz. A început să cânte jazz încă din timpul liceului, iar la 19 ani a înregistrat primul său album „Rancho Moldova”. Mark a fost implicat în multiple proiecte muzicale, cele mai importante fiind “Alex Calancea Band” iar acum “Not an idol”, alături de care lucreză în prezent la al patrulea album.

Larsson și Oselski colaborează acum la un proiect instrumental de jazz pe care îl vor prezenta într-un turneu în Republica Moldova și România. Printr-un stil simplu și digerabil pentru oricine, cei doi muzicieni doresc să atragă noi ascultători către muzica jazz. Ei vor fi însoțiți de Taras Blajco la bass, de Stas Poraico la tobe și de Dmitrii Toma la chitară. Concertul va fi mixat de celebrul regizor de sunet din Chișinău – Andrei Lifenco.

În program se vor aborda mai multe stiluri muzicale precum jazz, latin, funk, gospel, r’n’b…

Va fi interpretată muzica de autor a lui Marc și a lui Walle, un pic din repertoriul universal de jazz, și câteva surprize muzicale pe care le veți auzi doar la concert!

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s