Băișanu consideră iar Balan constată

Joi atenția a fost atrasă de un tânăr parlamentar, Robert Sigartău, care a avut curajul să-l înfrunte pe Dragnea direct, frontal și argumentat. Deși nu are 30 de ani și este la primul mandat a dat dovadă de dârzenia omului care știe clar că a sosit momentul să se întâmple ceva. S-a întâmplat. Majoritatea parlamentară părea năucită. La o diferenta de doar 4 voturi (123 pentru si 119 impotriva), opozitia a reusit să-și impună propriul amendament, majorând considerabil alocațiile pentru copii.

La noi la Suceava din cei 14 parlamentari doar patru au votat pentru acest amendament care va aduce copiilor o alocație mai mare începând cu luna martie. Dintre cei patru parlamentari suceveni, Dumitru Mihalescul, aflat tot la primul mandat este cel care a fost alături de Robert Sigartău și împreună au propus amendamentul care spre surprinderea tuturor a trecut.

Deputatul Alexandru Băișanu a declarat că el consideră cele ce se vehiculează ca fiind informații false. Declarațiile sale l-au determinat pe deputatul Ioan Balan să constate că demagogia se află în curtea puterii. Și eu constat că puterea vrea să câștige capital electoral. Românii însă au discernământul necesar pentru a trage concluzii de bun simț. Regret să văd că unii promovează considerațiile deputatului Băișanu care nu prea dovedește considerație față de acuratețea celor întâmplate.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s