O parte din mesajele de la ˝Micul Dejun cu Rugăciune 2018˝

Deschiderea evenimentului a fost făcută de deputat Cherecheș Rodica, președintele Grupului Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României.

Secretarul General al Uniunii Bisericilor Baptiste din România, pastorul Nelu Ardelean a citit un pasaj din Scriptura potrivit cu tema din acest an.

Deputatul Robert Sigartău a evidențiat momentul istoric de a avea întâlniri de acest tip într-o locație care s-a construit în plin avânt al ideologiei comuniste.

După mesajul său deputatul Robert Sigartău l-a introdus pe pastorul Moise Ardelean, președintele Uniunii Bisericilor Penticostale din România.

ÎPS Ioan Sălăjan de la Catedrala din Timișoara a adresat un cald cuvânt

Deși CV-ul lui Wilhemn Dancă este impresionant a fost prezentat drept preot.

Preotul Arhidiacon Ionuț Mavrichi este o prezență constantă la Grupul Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României și nu putea lipsi de la un astfel de eveniment.

Actorul Dan Puric nu s-a dezmințit nici de această dată. A nuanțat aspectele care sau desprins din cadrul temei, Unitate Națională în Identitate Creștină.

Finalul întâlnirii l-a adus la pupitru pe pastorul Ioan Brie, rectorul Institutului Teologic Penticostal din București care a făcut și rugăciunea de la final.

Corul Reunit al Bucovinei, dirijat de Miluță Piu a finalizat întâlnirea cu un cântec. Prezentarea corului a fost făcută de deputatul Dumitru Mihalescul.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s