Pastorul Nicu Grămesc a împlinit 25 de ani de când s-a mutat la Suceava

Îmi amintesc acel moment când Nicu Grămesc s-a stabilit la Suceava. Avea să predea pe Aleea Dumbrăvii alături de alți vajnici temerari și astfel s-a conturat o dumbravă care s-a tot consolidat și a slujit multora drept sprijin în creșterea spirituală și maturizare. Am postat și o fotografie de acum vreo trei ani în urmă pe când sărbătoream o decadă de colaborare într-un proiect care se desfășoară încă însă în straie diferite.

Cu exact 25 de ani în urmă, pe 8 septembrie 1993, urcam într-un microbus VW (buzu Wayne) împreună cu Estera și cei patru băieți născuti în Timișoara, așezați deasupra mașinii de spălat și a câtorva alte lucruri și haine, cu destinația Suceava! Unii ne-au „dat” maxim 6 luni, alții mai puțin…iată că e un sfert de secol, și încă trei copii născuți la Suceava, și încă suntem aici… A fost călăuzire, a fost o greșeală? Depinde pe cine întrebi 🙂!!!

Mulțumim Domnului pentru lucrurile realizate, pentru oamenii binecuvântați, regretăm nerealizările datorate nouă și supărările pricinuite…ce să faci, nici Maestrul nu a făcut pe plac tutror. Dar suntem recunoscători Domnului pentru toate și așteptăm să vedem unde și cum se va desfășura următorul sfert de secol! Doamne-ajută!

Nicu Grămesc

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s