NEGRESE-CHEESECAKE CU ZMEURĀ

Este vineri si în mod normal urmeaza sâmbătă, zi potrivită pentru exersat la bucătărie rețete noi. După o prezentare atăt de reușită a Nadiei este normal sa vă iasă din prima. Normal că am sa încerc și eu.

Nadejda`s kitchen

Acest desert cremos va fi indrăgit de familia ta in orice perioada a anului 🙂

Ingrediente:

Compoziția de negrese:

200 gr unt

170 gr zahār

3 ouā

200 gr ciocolatā neagrā 50%

1 lingurițā extract de vanilie

100 gr fāinā

Strat de brânzā:

450 gr brânzâ cremă

1 linguriță extract de vanilie

100 gr zahăr

2 ouă

Mod de preparare:

  1. Încingem cuptorul la 180 de grade. Ungem cu unt o tavă cu dimensiunile de 23/33 cm.
  2. Batem cu mixerul untul tăiat cubulețele împreună cu zahărul și vanilia. Adăugăm cele 3 ouă câte unul și mixăm bine după fiecare adăugare.
  3. Topim ciocolata pe bain-marie, lăsăm să se răcească puțin apoi o adăugăm în crema de unt.
  4. Ușor încorporăm făina cu o paletă.
  5. Pentru compoziția de cheesecake se mixează brânza cu zahărul, vanilia și cele 2 ouă până obținem o cremă.
  6. Întindem în tavă compoziția de negrese, peste ea întindem cea de…

Vezi articolul original 26 de cuvinte mai mult

Galerie | Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s