John Bevere le-a scris românilor

johnbevere

Dragi prieteni din România,

Am auzit multe lucruri frumoase despre România și mi-am dorit să vizitez Bucureștiul, să-i întâlnesc pe lucrătorii creștini, să mă închin împreună cu credincioșii și să vă fiu alături în efortul de a influența marea voastră națiune pentru Hristos. 

     Anul acesta, pe 29 și 30 iunie, eu și Lisa vom fi la București. Așteptăm cu nerăbdare cele două zile de întâlniri pentru a împărtăși mesajele pe care Dumnezeu le-a pus în inimile noastre special pentru voi.
     Echipa noastră pregătește deja un set nou de materiale multimedia care va fi distribuit la conferința care se va desfășura la Romexpo (Pavilionul C6). Dacă este posibil, ne-ar plăcea să vă întâlnim personal și să vă dăm ca amintire un autograf.

     Am tradus deja cartea Atracția eternității, care face parte din acest nou curriculum iar cartea în format ebook este acum disponibilă pentru descărcare GRATUITĂ la adresa Cloud Libary.

În zilele următoare vom pune pe site, de asemenea, sesiunile de învățătură în format video, cartea audio și teatrul audio Affabel! Este vital să avem o perspectivă eternă în viața noastră, însă eternitatea poate fi dificil de înțeles. Această piesă de teatru audio, produsă inițial în studiourile de la Hollywood și preluată din cartea Atracția eternității, vă oferă o fereastră spre tărâmul aflat dincolo de realitatea pământească. Alăturați-vă Regelui Jalyn și celorlalte personaje, precum întunecatul domn Dagon, Caritatea, Independentul și alții, în timp ce explorați peisajele minunate din Affabel și limitele exterioare teribile ale Lonei. Viața voastră va fi transformată pe măsură ce descoperiți că în aceste personaje se dezvăluie câte ceva și din ceea ce se află în inima voastră.

Nu ratați conferința care se apropie. Lisa și cu mine așteptăm cu nerăbdare să vă întâlnim. Locurile sunt limitate și de aceea vă rugăm să vă rezervați locul din timp.

Fratele vostru în Hristos,
John
Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s