Şuba cu somon afumat – salată rusească

O salată potrivită pentru iarnă.

Nadejda`s kitchen

Șuba este o salata ruseasca, care are la baza pestele afumat si mai este denumita si salata de iarna, pentru ca se prepara in mod special cu ocazia sarbatorilor de iarna. Suba este o haina groasa de iarna, haina de blana, si numele salatei se refera la faptul ca pestele afumat este intre straturi, asadar imbracat in suba.

Ingrediente:

1 ceapa roșie tocată mărunt
250-300 gr somon afumat
3-4 cartofi
3-4 sfecle medii
4 morcovi medii
4 ouă
400gr maioneză
2 fire ceapă verde

Mod de preparare:

1. Într-o oală punem sfecla la fiert timp de o oră sau depinde de mărime.
2. Scurgem apa și lăsăm sfecla la răcit.
3. La fel procedăm și cu cartofii, morcovii si ouăle, le punem într-o oală la fiert pentru 30 minute.
4. După 15 minute putem scoate ouăle, le punem in apa rece și lăsăm să fiarbă celelalte legume până sunt gata…

Vezi articolul original 100 de cuvinte mai mult

Galerie | Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s