Instruire intensivă de conducere la Chișinău

Grow - training intensiv de conducere 8-9 mai 2018

O veste buna! Biserica Filadelfia din Chisinau va gazdui Trainingul Intensiv de Conducere “grow”, in zilele de 8-9 mai, 2018. Va puteti inregistra (individual) accesand: http://grow.filadelfia.md/registration-form/

Acest proiect este organizat in parteneriat cu Biserica Highlands (Church of the Highlands) din Birmingham, Alabama, SUA – cea de a treia megabiserica evanghelica din SUA (conform statisticii Institutului Hartford), una dintre bisericile care se bucura de o crestere deosebit de rapida. Acest training in SUA aduna anual 6000-7000 lideri, pentru a fi echipati in mod practic in vederea cresterii bisericii pe care o reprezinta la urmatorul nivel. Participantii beneficiaza de motivare, incurajare si resurse pentru a atinge potentialul lor de dezvoltare.

In cadrul trainingului de la Chisinau vor sluji pastorii Bisericii Highlands, oferind instruire in cele patru domenii de importanta deosebita care stau la baza reusitei lor: Adunarile de duminica, Cursul pentru dezvoltare personala, Grupele mici si Echipele de vis (voluntariatul).

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s