Pastorul Vasile Antemie despre alegerea lui Trump

VAsile Antemie

Alegerile prezidențiale s-au încheiat, iar Donald Trump a fost ales Președinte al Statelor Unite, ceea ce mulți credincioși și-au dorit și au contribuit la aceasta. Nu contează care sunt diferențele politice și religioase dintre noi, aceasta campanie electorala a fost cea mai surprinzatoare pe care am trait-o de când sunt în Statele Unite.

Ce trebuie să facem acum?

In primul rând să mulțumim Domnului pentru frumoasa surpriză ce ne-a facut-o comunitatii creștine din America și apoi să ne rugam pentru viitorul președinte Trump. Biblia ne spune să ne rugăm pentru toți cei care sunt în dregătorii (1 Tim. 2:1-2). Apoi, Scriptura ne spune să dăm cinstea cui datorăm cinstea (Rom. 13:7). Mulți dintre noi suntem diferiți de noul președinte și asta ar fi fost situația indiferent cine ar fi câștigat, dar datoria noastră este să ne rugăm pentru ca el să conducă țara noastră cu înțelepciune.

Să nu lăsăm partidele politice să ne divizeze. Noi suntem Biserica Domnului Isus Hristos cel înviat din morți şi triumfător. Credinciosii sustin principiile Scripturii in defavoarea prosperitatii materiale. Aduceti-va aminte de Lot si de Avraam!

Sperăm ca după alegerea acestui presedinte, decăderea morală și îndatorirea Statelor Unite sa se opreasca. Speram sa numeasca si sa confirme un judecator in “Curtea Suprema” care tine cont de principiile morale si spirituale ale cetatenilor acestei tari. Speram ca oamenii sanatosi si harnici sa aiba de lucru mai departe in Statele Unite.

Personal sunt bucuros că toate pronosticurile celor de la stațiile de radio și televiziune au dat greș. Poate că această zguduire semnifică faptul că Preşedintele Trump va face America să fie mai bună. Noi stim însă că numai Dumnezeu poate să trezească și să aducă o reformă spirituală în America. Indiferent de ce se întîmplă, noi trebuie să căutăm mai întâi Împărăţia lui Dumnezeu.

Să ne ajute Domnul să căutam mai întâi Impărăția lui Dumenzeu!

Vasile Antemie

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s