“Creşterea Spirituală Personală” – studiu biblic la biserica Betleem din Suceava

mark-foster-1-side
În perioada 9–11 Septembrie Biserica Betleem primește vizita pastorilor Mark Foster şi William Smylie. Aceştia vor conduce un studiu biblic cu tema “Creşterea Spirituală Personală” Vineri de la ora 18:00 și Sâmbătă de la ora 10:00, după care vor fi prezenţi în cadrul întâlnirii de tineret de Sâmbătă la ora 18:00. Duminică 11 Septembrie pastorul Smylie va predica în cadrul întâlnirii bisericii de la ora 9:00.
Mark este căsătorit cu Margaret și împreună au trei copii: Sarah, Joshua și Joel. După terminarea studiilor universitare și o perioadă de lucru în industria construcțiilor, Mark a urmat studii teologice pregătindu-se astfel pentru slujire. În acest timp a lucrat într-o biserică din Wirral unde a fost ordinat ca pastor după absolvire. În 2009, după 10 de ani de slujire pastorală, s-a alăturat organizației SGA. Responsabilitățile sale sunt variate și includ supravegherea și producerea de publicații ale misiunii SGA, predicare și echiparea pastorilor din Europa de Est și Asia Centrală.
William a fost pastor în Irlanda de Nord timp de 11 ani înainte de a intra în lucrarea de conducere a organizaţiei ”Slavic Gospel”. Timp de 27 de ani a călătorit şi a slujit în țările din Europa Centrală și de Est și Asia Centrală după care, începând cu anul 2009, a continuat lucrarea în diferite părți ale Regatului Unit şi al Irlandei de Nord. William este căsătorit cu Beth şi împreună au un fiu, Timotei, care este pastor în Anglia.
Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s