Biserica Filadelfia din Chişinau vrea să ajute 100 de biserici să depăşească 1000 de participanţi

Doru Cardei

pastor Doru Cîrdei

Biserica Filadelfia din Chisinău, Republica Moldova, trece printr-o extraordinară experienţă în ceea ce priveşte impactul asupra comunităţii. A testat a văzut că se poate şi acum doreşte să împărtăşească din resursele lor. Biserica păstorită de Doru Cîrdei este singura biserică românească din lume care are cinci programe în fiecare duminică. Printr-o reconsiderare a misiunii, viziunii, strategiei şi metodologiei biserica a cunoscut o izbucnire care a depăşit orice aşteptari.  Numărul participanţilor frecvenţi la întâlnirile bisericii a crescut de la 250-300 la peste 3000 (adunari in cinci schimburi duminica).

În acest context, Echipa de Conducere a Bisericii Filadelfia intelege că este voia lui Dumnzeu să organizăm o serie de conferinţe anuale (Conferinta pentru lideri “INFLUENŢA”), pentru a crea oportunitatea ca un număr cât mai mare de pastori, diaconi, lideri, muzicieni, învăţători de copii, etc., să beneficieze de încurajarea, echiparea şi resursele pe care le putem împărtăşi. Scopul nostru este de a ajuta 100 de biserici locale să depăşeasca numărul de 1000 participanţi frecventi la adunări.
Anul acesta, Conferinţa “INFLUENTA16” are loc în perioada 16-17 septembrie, în spaţiile Bisericii Filadelfia. Recomandăm participanţilor să participe duminica, 18 septembrie la una din adunările noastre, pentru a experimenta mediul nostru. Invitatul nostru special la această conferinţa este unul din liderii Bisericii Highlands din Birmigham, AL, SUA (biserica de peste 43000 persoane, partenera cu Biserica Filadelfia) – Pastorul Scott Montgomery: https://www.churchofthehighlands.com/team/profile/scott-montgomery
Deoarece numărul participantilor la conferinţă este limitat (primul sosit – primul servit), planificaţi participarea si înregistraţi-vă fără amânare, până la data de 31 august. Puteţi comunica si altor lideri această oportunitate.
Persoana de contact: Igor Covali, email: igor@filadelfia.md
Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s