„UNTOLD” tells us more

Colega mea de la RVE Suceava în stilu-i caracteristic, deja, provoacă la gândire. Imaginea-i grăitoare. Glăsuiește din toți pixelii.

Margareta Lupascu

Despre același subiect scrie pe blogul ei și Daniela Maron. Clujeancă la origine transpune în articolul ei durerea față de urbea care se află sub un asediu sumbru, susținut. Dihania de tip Cerber dominantă în peisajul evenimentului, nu-i de bun augur. Trage un semnal de alarmă. Își pune întrebări. Are un mesaj pentru o anumită categorie. A văzut ea ceva. Nu scrie din auzite.

   Cred că nimeni nu are curajul să scrie pe subiectul acesta…Însa eu îmi iau inima în dinți de dragul lui Cristos! Mesajul acesta este pentru cei din Biserica neoprotestantă!

Ce caută oamenii din bisericile noastre la Untold? Untold e format din idei mistice și decoruri ale întunericului. Lucruri pe care Dumnezeu le urăște. Nu trebuie să fii teolog să îți dai seama că și posterul și decorul sunt împotriva lui Dumnezeu. Cum poate un om care spune că Îl iubeste pe Isus mai mult decât orice, să meargă la Untold și să îi placă? Sa aibă ”cea mai tare experiență”. Cum e posibil?

CITEȘTE TOT ARTICOLUL AICI….

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s