Laura Bretan in semifinala “America’s Got Talent”

Laura Bretan a uimit din nou prin interpretarea sa. În semifinala “America’s Got Talent” care a avut loc pe 26 iulie 2016 a cântat „The Prayer” într-un mod care a făcut ca sala să sară în picioare. Laura are 14 ani şi deja a câştigat finala „Românii au talent”. Dacă ar câştiga şi „America`s Got Talent” probabil că ar fi primul concurent, la astfel de concursuri ,care câştigă în două ţări diferite.

Laura Bretan a cântat şi  alături de suceveni. Am scris despre aceasta AICI.

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

6 răspunsuri la Laura Bretan in semifinala “America’s Got Talent”

 1. Cristi zice:

  Multă laudă din partea oamenilor dar Dumnezeu nu e impresionat cu nimic căci nu este lăudat. Numai Lui se merită să se aducă laudă! Şi-a luat fata aici răsplata… Păcat de ea şi de cei care o cresc aşa.

 2. Nu este lauda. Este apreciat darul pe care in mod vizibil il are. Darul il are de la Dumnezeu. S-a nascut cu acest dar.

 3. Cornel zice:

  Cristi, cel mai trist este ca nu te poti bucura de bucuria altora… Tot la fel de trist este ca la oameni ca si tine succesul altora scoate in evidenta: rautatea, lipsa bucuriei, invidia, mindria, aroganta si detasarea de lumea pe care a creat-o Dumnezeu. Tu stii ca „Dumnezeu nu e impresionat cu nimic”? De unde stii? Ti-a spus-o El, sau te erijezi in postura de dumnezeu. Mindria spirituala naste monstri… ai grija! Nu te lasa dus pe acest drum fara de intoarcere! Au facut-o si alti…
  Laura foloseste vocea, ceea ce i-a dat Dumnezeu, daca alti o lauda sunt liberi s-o faca. EA NU SE LAUDA, si asta conteaza.
  Pe de alta parte, tu Cristi esti cel care te lauzi ca stii parerea lui Dumnezeu, si ii judeci pe alti (pe Laura, parintii ei, si pe cei care o ajuta sa-si dezvolte talentul). Folosesti indirect texte biblice, dar le dai inteles (al tau) care este gresit. Nu corectez pe nimeni pe site-uri, dar Cristi, impertinenta ta este iesita din comun… si trebuie scoasa in evidenta.

 4. Cristi zice:

  Da, nu mă pot bucura când văd „creştini” care se bucură pe scenele lumii unde nu amintesc nimic de Dumnezeu. M-aş fi bucurat nespus ca lacrimile ei de bucurie să fie într-o adunare, într-o părtăşie cu fraţii şi surorile, în părtăşie cu Domnul, să-L laude pe El până la lacrimi dar….
  Acestea sunt bucuriile lumii, iubirea lumii şi a lucrurilor din ea.
  Astfel de oameni spune Cuvântul că nu pot să placă Domnului.
  Talantul El îl dă cu un singur scop: spre slava Lui, pentru a-L lăuda pe El, în prezenţa Lui nu în lume să te aplaude alţii… şi să primeşti lauda de la Domnul!
  Şi da, ştiu părerea lui Dumnezeu căci El e Tatăl meu şi un copil ştie părerea tatălui, aşadar vă sfătuiesc, citiţi Scriptura, staţi în părtăşie în rugăciune mai mult cu El şi veţi descoperi care e părerea lui Dumnezeu cu privire la aceste lucruri… şi apoi veţi vedea cine e mai „impertinent”!
  Dacă e Suceva Evanghelică…să o lăsăm evanghelică şi nu lumească.
  Doamne ajută!

 5. adina zice:

  il lauda pe Dumnezeu?clar ca El i-a dat vocea si El ar fi incantat sa fie El laudat prin vocea ei minunata,dar daca nu e asa la ce ii foloseste?

 6. Catargiu Florin zice:

  Toată lumea se cramponează de faptul ca Dumnezeu e autorul calitaţilor acestei fiinţe. Tot Dumnezeu ar fi dacă e să judecăm aşa, tot Dumnezeu este autorul atunci si al sadismului sau a bestialităţii criminalilor ,a cruzimii asasinilor ,care sunt fară discuţie într-un numar uriaş comparativ cu câteva talente de excepţie în diverse domenii .Aiureli care se vor axiomatice în virtutea conţinutului care cuprinde „garantul de bază”- ..Dumnezeu !. Lipsa crasă de inteligenţă socială. Nimeni dar absolut nimeni dintre ăştia care simt ei nevoia să işi depăşească proasta părere despre ei înşişi ,lasând comentarii în care hiperbolizează nimic altceva decât prostia lor cea de toate zilele în care se simt ok dar vor parcă si o confirmare ,(si se confirmă in draci , reciproc ,pentru că cine se aseamănă ..se adună) ,nimeni ,scriam mai sus,nimeni dintre „destepţii” comentatori ,nu au înţeles că marea parte din meritul pentru succesul acestui COPIL , aparţine exclusiv …PARINŢILOR LUI . Sunt mii de talente necultivate si nedescoperite între copiii lumii pentru simplul motiv că au parinţi ca ăstia care scriu aici , şi care aşteaptă totul de la ..Dumnezeu .Nimic mai fals , nimic mai iluzoriu şi mai păgubos. La cât rău a facut religia (sau religiile ) omenirii până acum ,asta e doar o glumă .Proastă dar ..glumă. Despre comentatorii de doi lei ,nimic în plus ,e plină lumea de ei ,sunt majoritari ,de unde si consacrarea (dacă mai era cumva nevoie ?) a marelui adevar ..”exceptia întăreste regula.”……..Eu mă înclin în faţa acelor părinţi ai micuţei soliste , şi le admir într-un mod cât se poate de sincer ,puterea de intelegere si de sacrificiu fără de care fetiţa lor ar fi cântat şi acum şi mereu în corul bisericii poate …..Păcat de micimea si lipsa de nivel a gândirii societăţii actuale pe bună dreptate numită ..vulg, gloată…..Cum să mai aibă ştaif o gândire şlefuită de televiziunile comerciale ,si informată nu de un învăţământ de talie, ci de advertisingul de doi lei practicat actualmente cu tente evidente de adresare catre handicapaţi mintali într-o societate coruptă până în măduva oaselor ,şi lasată să alunece în derivă către un previzibil final……Da ,singurul lucru bun e că acest copil trăieste acum în altă parte decât ..aici unde a mai rămas ..drojdia . Păcat de copii care sunt încă aici şi nu au nici cea mai mică şansă să plece deocamdată sau să fie descoperiţi ,din cauza infatuaţilor autohtonii care îsi cocoaţă progeniturile tâmpe cu ajutorul traficului de influenţă si al şpăgilor , pe podiumurile patriei …..
  …..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s