Verdele care nu vrea să se decoloreze

acoperis-piata-mare-Suceava.jpg

sursa foto : ziaruldepenet.ro

Săptămâna trecută am remarcat din nou verdele atotprezent din Piața Centrală. Cupola face ca produsele să arate ciudat. Foarte ciudat. Comercianții nu arată nici ei prea bine. Doar banii par a arăta bine. Sunt…verzi.

Piața a fost renovată recent. Repede însă trebuie schimbat ceva. Azi am citit în Monitorul de Suceava că Primăria are ”mâinile legate” în soluționarea problemei. Așa că verdele va persista. Așteptăm decolorarea cauzată de razele solare. Aceasta se spune că ar fi soluția.

Iată ce a scris prorectorul Universităţii “Ştefan cel Mare”Suceava, prof.univ.dr. Mihai Dimian a scris un comentariul pe pagina sa de Facebook despre această soluție : ‘‘Cum să așteptăm să se decoloreze acoperișul pentru a putea folosi această piață? Nu mai spun că aceeași declarație a fost dată și prin primăvară și au mai trecut câteva luni de atunci fără a se schimba nimic. Am cumpărat luna trecută un kilogram de cireșe ce păreau coapte și când am ajuns acasă am constatat că erau necoapte. Domnule Primar, oricine v-a consiliat în această problemă ar trebui să-și dea demisia sau înlocuit. Iar dacă cei de la Construcții au vreo problemă cu schimbarea să facă bine să iasă din birou să constate tâmpenia din piață și să aprobe schimbarea în interes public. Problema e cine plătește pentru schimbarea acoperișului și cine explică Curții de Conturi incompetența?

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s