În curând un videoclip în premieră pentru Suceava.

„VoxDei este un un grup care s-a consolidat in timp, neputând menționa concret ziua „nașterii” lui. Putem vorbi doar despre motivația care este ferma in inima oricărui membru, dorința de a fi lucrători împreuna cu Dumnezeu si sa facem auzita Vocea Lui in aceasta lume cuprinsă de tot mai multa confuzie. In mulțimea de voci lipsite de adevar, vrem sa fim glasul care aduce speranța, pace, vindecare, vrem sa fim Vocea Dragostei lui Dumnezeu. Dorim sa aducem la cat mai multi mesajul împăcării cu Dumnezeu prin credinta in Fiul Sau Isus Hristos.

De aceea ne-am dorit ca acest cântec sa aibă o încărcătura spirituală in care sa fie prezentată Opera de mântuire a întregii lumi, mesajul central si cel mai important pentru orice creștin : „Hristos a murit, dar a înviat si sta la dreapta Tatălui in ceruri!” Ne bucurăm ca Dumnezeu i-a dăruit compozitorului si prietenului nostru Corneliu Matei acest cântec in care se combina dramatismul răstignirii cu bucuria învierii.

Mirabela Apopei este liderul care a vibrat cel mai mult in acest proiect, reușind sa aducă împreuna asa multi oameni cu calități muzicale deosebite: Daniel Carcea, Florin Milici, David Croitor si toti acești tineri dedicați din acest grup. Pentru ca impactul sa fie maxim in inima ascultătorilor am decis sa producem si un videoclip acestui cântec cu sprijinul echipei New Vision Romania. Cred ca Dumnezeu este onorat prin acest mare proiect in care toti am adus ce am avut mai bun cu toata inima.”

Semnat,

Echipa VoxDei – Vocea lui Dumnezeu.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s