Autorități sucevene prezente la conferința ”Space for Science”

Cătălin Nechifor, Președintele Consiliului Județean, Ion Lungu, Primarul Sucevei și Gabriela Scutaru, Inspector Școlar Adjunct din cadrul ISJ Suceava vor participa la deschiderea evenimentului  ”Space for Science” de la Liceul Teoretic Filadelfia. Proiectul ”Space for Science” este coordonat de profesor Magda Nichifor. Parte a acestui proiect sunt unități de învățământ din Statele Unite, Finlanda și Norvegia.

autoritati_sucevene.png

Scopul proiectului Space fot Science  este de a atrage atenția asupra importanței și utilității științei în viața de zi cu zi, de a observa misterul științei și de a lărgi orizontul copiilor.Ideea a pornit din dorința de a aduce un plus de calitate educației și de a realiza schimburi de experiență între elevii,studenții și profesorii din România și cei din Finlanda și Norvegia.

Inițiativa proiectului este Espoo Christian School din Finlanda, având ca parteneri următoarele instituții: Liceul Teoretic Filadelfia din România, University of Helsinki din Finlanda, Tanager Junior High School și University of Stavanger din Norvegia,  Valley Christian School of San Jose, CA, USA.

Space for Science - april 2016

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s