Un neajuns caută neajunsuri

Ieri pe ușa de la scara blocului era un anunț. Cred că mai este și acum. Eram anunțat că sunt așteptat la o întâlnire cu un personaj care se vrea votat ca primar al municipiului. Se pare că a început pregătirea terenului pentru campania electorală care ne va asalta la începutul verii.

Pretendentul la votul meu vrea să știe ce neajunsuri avem noi cei din cartier. Problema este însă că ne-a cam ajuns totul. Am impresia dominantă că se vor colecta neajunsuri pentru ca pretendentul să ajungă să mai completeze la lista și așa lungă a neajunsurilor dacă va…ajunge. Am aproape o certitudine cu privire la o dezvoltare a neajunsurilor dacă acest candidat ajunge în poziția pentru care nu este îndeajuns de pregătit. Realizez că neajunsurile s-au înmulțit pentru că unii s-au ajuns după ce au ajuns și nu prea mai poți ajunge la ei. Pe unii nici chiar legea nu-i ajunge pentru că legiuitorii sunt legibil aleatorii cu…ajunșii. Dacă nu erau așa mai ajungeau ei unde au ajuns ?

Ajunge !

Nu cred că ajung la o întâlnire în care să articulez neajunsuri. Nu voi fi ajuns la această întâlnire pentru că sunt îndeajuns de pornit să nu ajung.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Un neajuns caută neajunsuri

  1. Dac-ai știi ce revoltată-s și eu legat de aceste neajunsuri. Este frustrant că tocmai acum, doar când este campanie electorală sunt interesați de ce ne ajunge și ce nu. Patru ani după nu-i mai interesează …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s