Preşedinţii cultelor evanghelice din România și rectorii Institutelor Teologice au participat la întâlnirea cu Președintele Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Reprezentanții cultelor evanghelice din România și rectorii Institutelor Teologice au participat marți 15 martie 2016 începând cu ora 16.00 la întâlnirea cu Președintele României, Klaus Iohannis.

Din partea Uniunii Baptiste din România a participat Viorel Iuga în calitate de Președinte. De asemenea, au fost prezenți la întâlnire și Daniel Mariș, Rectorul Institutului Teologic Baptist din București, Paul Negruț, Rectorul Universității Emanuel din Oradea și Sorin Bădrăgan din partea Facultății de Teologie Baptistă din cadrul Universității din București. 

Din partea Uniunii Penticostale din România a participat Moise Ardelean în calitate de Preşedinte şi Ioan Brie , Rectorul Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti. 

Din partea Cultului Creștin după Evanghelie din România a participat Virgil Achihai în calitate de Preşedinte  și Rectorul Institutului Timotheus.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s