Protest la Ambasada Norvegiei din Bucureşti. Avem 50 de suceveni ?

Autocar.jpg

Sâmbătă, 19 Decembrie 2015, ora 12:00 – 15:00

Locatia: Ambasada Norvegiei, Str. Atena nr 18, Sector 1 Bucuresti

Câți suceveni vor merge la București ?

Deschidem lista pentru înscrieri.

Înscrie-te AICI!

Imediat ce vom avea lista completată  – 50 de locuri – vom reveni cu detalii legate de costuri, de ora plecării și locația de îmbarcare în autocar.

AICI voi posta numărul de locuri rămase disponibile.

10 a.m – 47 locuri disponibile

Familia Bodnariu, cu sprijinul Aliantei Familiilor din Romania (AFR) si Asociatiei Politistilor Crestini din Romania (APC) va organiza un protest autorizat in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti, Sambata, 19 Decembrie, intre orele 12:00 – 15:00. Toti cei interesati sa sprijine familia Marius si Ruth Bodnariu si recuperarea celor 5 copii confiscati de catre autoritatile norvegiene sunt invitati sa se alature acestui demers autorizat, pasnic.

Scopul protestului

Prin acest protest in fata Ambasadei Norvegiei la Bucuresti dorim sa atragem atentia asupra abuzurilor facute de Barnevernet (Protectia Copilului din Norvegia) in cazul familiei Marius si Ruth Bodnariu si in cazul zecilor de familii ai caror copii au fost confiscati de catre aceasi institutie in ultimii ani. Norvegia, Europa si intreaga lume trebuie sa cunoasca dramele pe care Barnevernet le produce in randul familiilor prin abuzurile pe care le face. Autoritatile norvegiene trebuie sa primeasca acest mesaj si sa intervina institutional pentru a stopa metodele folosite de catre aceasta institutie de “protectie a copilului”, metode prin care distrug familia, deopotriva parintii si copiii.

In data de 16 Noiembrie 2015 toti cei 5 copii ai familiei Marius si Ruth Bodnariu, cu varste cuprinse intre 3 luni – 9 ani au fost luati in mod abuziv si nejustificat din sanul familiei in urma unui denunt facut de directoarea scolii unde merg cele doua fete mari, denunt care exprima ingrijorari legate de educatia religioasa pe care copiii o primesc in familie, dar un denunt care nu sustine in niciun fel evidenta vreunui abuz fizic sau psihic si care nu indica faptul ca exista un pericol iminet privind siguranta copiilor. In aceste circumstante nu se justifica o actiune radicala si in forta a Barnevernet. Actiunile acestei institutii sfideaza orice mod de gandire rational si uman, denotand doar abuzul de putere pe care il practica atat in cazul familiei Bodnariu, cat si in cazul altor zeci de familii.

De asemenea, acest protest are menirea de a transmite un mesaj de solidaritate cu Marius si Ruth Bodnariu, parinti care si-au educat copiii in spirit moral, crestin, o familie care isi doreste ca cei 5 copii pe care ii iubeste, sa ii fie dati inapoi de catre autoritatile norvegiene cat mai curand.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Protest la Ambasada Norvegiei din Bucureşti. Avem 50 de suceveni ?

 1. radu zice:

  Organizati sambata acest protest !? intr-o zi cand nu e nimeni acolo , asta e un fel de.. caini latra si caravana trece .Fratilor ,face-ti o treaba adevarata nu pune-ti oameni pe drumuri de pomana …

 2. Cipriana S. zice:

  Buna seara si pace. In anuntul oficial se mentioneaza faptul ca a fost aprobat un numar de doar 60 de protestatari, iar provincia a fost rugata sa nu vina la Bucuresti deocamdata.
  Din citatul original: *Avand in vedere faptul ca locatia ambasadei este intr-o zona rezidentiala inghesuita cu strada ingusta, pentru protest ni s-a dat autorizatie pentru 60 de persoane, in sensul acesta rugam pe toti ce ce doresc sa ne sustina in acest demers si sunt din alte localitati sa nu vina la Bucuresti acum. Daca situatia familiei Bodnariu din Norvegia nu se va rezolva, la inceputul lunii ianuarie va fi organizat un alt protest in piata Victoriei din Bucuresti unde exista suficient spatiu pentru o demonstratie de amploare.* https://www.facebook.com/notes/norway-return-the-children-to-bodnariu-family/protest-la-ambasada-norvegiei-din-bucuresti-romaniaprotest-at-the-norwegian-emba/753775354728592

 3. petruburac zice:

  Da, David. Cum ramane cu ceea ce a citat Cipriana S. din anuntul oficial? Cred ca este o neintelegere ce trebuie clarificata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s