Demersuri pentru ca familia Bodnariu să-și recapete copiii până de Crăciun

NB-horz

Ioan Ciobotă – RVE Timișoara

Craciun pentru familia Bodnariu !
Sa facem asa cum am dori sa faca altii pentru copiii nostri !
Toti cei 5 copii ai familiei Bodnariu Marius si Ruth din Norvegia au fost rapiti cu forta de Protectia Copilului din Norvegia în colaborare cu politia norvegiana.

Fara niciun act, fara nicio acuzare sau informare serioasa. Prima acuza a fost ca sunt crestini radicali si isi indoctrineaza copiii in credinta crestina. Oare de la vreo familie de musulmani au rapit vreun copilas pe motiv de îndoctrinare religioasa?…

Tatal, Marius Bodnariu (cetatean roman), este informatician, iar mama, Ruth (cetatean norvegian), este asistenta medicala.

Cred că este drept înaintea lui Dumnezeu să acționăm :

1. Nu mai cumparați produse norvegiene !
De exemplu pește din supermarketuri, etc.

2. Spuneti-le vanzatorilor, chiar si celor care aranjeaza marfa pe rafturi ca refuzati sa cumparati produse norvegiene datorita faptului ca statul norvegian a luat cu forta cei 5 copii ai unei familii de crestini.

3. Refuzati sa mai faceti afaceri cu firme norvegiene, chiar daca pierdeti bani !! Ganditi-va ca intr-o zi ar putea fi copiii vostri rapiti !

4. Pichetati ambasadele Norvegiei din toata Europa si din lumea intreaga. Plimbati-va cateva ore (3-4 ore) in momente aglomerate ale zilei prin fatza acestor ambasade, cu un carton mare atarnat in fatza si in spate, pe care sa scrie: Norway, return the children to Bodnariu family.

5. Copiii care joaca jocuri video pe calculator in echipe internationale, sa le spuna partenerilor lor de joaca din Norvegia sau de pe servere din Nord sau Nord-Vest despre drama acestei familii.

6. Scrieti scrisori si E-mail-uri catre ambasada Norvegiei din tara unde sunteti. Pur si simplu sa inundam ambasadele norvegiene cu scrisori si E-mail-uri pentru eliberarea copiilor familiei Bodnariu

7. Scrieti scrisori si E-mail-uri tuturor parlamentarilor si europarlamentarilor pe care ii cunoasteti.

8. Scrieti scrisori si E-mail-uri presedintelui Romaniei.

9. Scrieti scrisori regelui Harald al V-lea al Norvegiei si reginei Sonja. Ganditi-va la inima de mama si de femeie a reginei Sonja.

10. Tinta noastra este:

A – libertate pentru TOTI cei 5 copii ai familiei Bodnariu pana la Craciunul 2015. Toti copiii sa revina in familie AZI !

B – Schimbarea acestor legi criminale din Norvegia si din alte tari ale lumii. Denuntatorii sa nu mai primeasca mii de euro recompensa de la stat, pentru ca reclama vreo familie, asa cum este in Norvegia. Sa fie reclamate abuzurile, dar fara recompensa financiara.

C – Toti cei care au abuzat familia Bodnariu sa fie schimbati din locurile lor de munca de la Protectia Copilului din Norvegia, sa nu mai poata abuza si alte familii.

Situatia familiei Bodnariu este asemanatoare cu situatia lui Daniel in groapa cu lei.
Doar un inger al Domnului îl mai putea salva pe Daniel.
Si chiar UN INGER l-a salvat !

ATENTIE ! Toate cele de mai sus sa le facem cu mult respect, intr-un duh de dragoste crestineasca, fara nicio jignire, insulta sau altceva de felul acesta.

Dar absout hotarati si decisi !
La fel cum am dori sa faca altii pentru copiii nostri !

 

Ioan Ciobota

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Demersuri pentru ca familia Bodnariu să-și recapete copiii până de Crăciun

  1. Reblogged this on Londra Evanghelica and commented:

    Un mesaj si pentru românii din Anglia. Este momentul pentru a acționa concertat.

  2. Grigore zice:

    Biblia ne chiama la răbdare , dragoste , pace , nu la răzbunare ochi pentru ochi si dinte pentru dinte .

  3. Corneliu Pescarus zice:

    Aici nu e vorba nicidecum de razbunare!!! Dumnezeu nu va face nimic din ceea ce poate face omul!!! Daca doar ne rugam si stam cu mainile in san zicand „Las’ ca Dumnezeu lucreaza”, nu vom rezolva nimic. Cand omul nu mai poate face nimic atunci intervine Dumnezeu. Categoric ca trebuie manifestata dragoste si nu actionat in forta si cu cruzime. Dar trebuie sa ne unim in a lua atitudine sa se vada ca nu toleram marsaviile facute impotriva atator familii !!! Si aici e si numele si cauza lui Dumnezeu la mijloc !!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s