Apelul pastorului Petru Lascău către români

Petru-Lascau-side

pastor Petru Lascău

Apel la frații noștri din București!
Vă rugăm să vă mobilizați folosind platforma Facebook și telefonia mobilă pentru o demonstrație în sprijinul familiei Bodnariu în fața Ambasadei Norvegiei. Credem că trebuie îmbinată rugăciunea cu acțiunea în acest caz. Ambasadorul Norvegiei ar trebui chemat în fața camerelor  TV să explice acțiunea de neacceptat a statului pe care-l reprezintă și să transmită sentimentele creștinilor din România față de un astfel de act inuman, răpirea copiilor unei familii de credincioși învinuiți de ”creștinism radical”.

Petrică Lascău – Phoenix, Arizona

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

14 răspunsuri la Apelul pastorului Petru Lascău către români

 1. Timotei Dinică zice:

  Consider ca cel mai potrivit ar fi ca orice actiune sa fie aprobata de familia Bodnariu si in acelasi timp, corelata cu demersurile pe care le face in acest timp.

 2. da situatia familiei bodnariu din norvegia este acuta dar trebuie lucrat cu multa multa intelepciune parerea mea este dupa cuvint ce poate schimba situatia este unitatea tuturor bisericilor in post si rugaciune pentru aceasta cauza si stiu si cred cu adevarat caci domnul aude si nunumai ca aude dar el si raspunde in vremea lui noi de anii de zile am predicat despre aceasta situatie si citii au crezut ca in vremea noastra se implineste cine nea soptit acestea duhul sfint a lui dumnezeu hei acum trebuie sa ne rugam prin duhul si sa simtim cu inima fata de acesti parinti greu incercati poate miine va veni rindul nostru si atuncii hidetii iubiti copii ai domnului sa ne rugam ca pentru noi dovedind acum este momentul

 3. Horatiu zice:

  in primul rand trebuie ca mai intai parintii sa se intoarca la Cuvantul lui Dumnezeu vesnic valabil,apostolic si profetic si sa faca voia lui Dumnezeu incepand de la actul de pocainta ,botez si etc apoi garantat Dumnezeu va auzi si va raspunde .Nimic nu e la intamplare !

 4. endlesshope zice:

  Fiti pe pace.. Fratii nostrii de la Bucuresti (si nu numai) nu se obosesc nici macar sa ajute prin raspandirea acestei stiri sau a petitiei pe facebook daremite sa organizeze o demonstratie. Ori sunteti naiv ori desprins total de realitatile din Romania. Ca dovada, sunt aproape sigur ca nimeni din preamultii „alesi” ai nostri nu va lua in seama acest impuls.
  Nu inteleg cum poti fi mare lider crestin cu pagina de facebook si numerosi „fani” si sa ramai impasibil, sa nu faci macar un apel. Care sa fie misteriosul motiv serios si valid pentru care sa nu faci asa un mic dar pretios gest?

  Pentru alte fleacuri este loc pe facebook sau in general in social media. In momente ca acestea isi arata fiecare marele caracter despre care vorbesc cu mult foc si har in predici impecabile.

  Totuşi temelia tare a lui Dumnezeu stă nezguduită, având pecetea aceasta: „Domnul cunoaşte pe cei ce sunt ai Lui”.[2 Timotei 2:19]

 5. Adelina zice:

  Și eu sunt cetățean român casatorita cu cetățean norvegian. Locuiesc in Norvegia de 5 ani și credeți-mă, o mobilizare a românilor nu îi ajută cu nimic, ba mai mult, mai rău le face. Copiii sunt cetățeni norvegieni iar protecția copilului in Norvegia e foarte strictă, nu îi interesează și nici îndupleca protestele nimănui.

 6. Pingback: Familia Bodnariu rămâne fără cei cinci copii. Statul norvegian îi dă în judecată pe părinţi - Reteaua de stiri

 7. Corneliu Nichitean zice:

  Dumnezeu sa fie sprijinul vostru ne rugam ca El sa va ajute

 8. Liliana zice:

  Sunt situatii in care Dumnezeu vrea si implicarea noastra, caci in spatele afirmatiei „Dumnezeu poate!” ne-am facut destul de comozi. Avem multe dovezi in biblie, in care Dumnezeu cere poporului sau o implicare inainte de-a lucra El. Un caz similar a fost si la noi in Spania, dar datorita lui Dumnezeu si implicatiei pastorului Mihai Morar, familia este din nou impreuna!

 9. luci zice:

  ne rugam! Dumnezeu va interveni! trebuie sa avem credinta!

 10. Felicia zice:

  Se poate întâmpla oricărei fam credincioase din occident. Sar putea ca fam Botnariu sa fie primii in acest caz. Toti creştini ar trebui sa fie atenti şi sa înalţe rugaciuni catre Dumnezeu. Dumnezeu sa aiba mila de noi de toti care suntem ai Lui. Amin

 11. Gabi zice:

  Horatiu ce vrei de fapt sa spui ptin comment-ul tau de mai sus?
  Oare la nepasare a indemnat Pavel in Corinteni cand a spus ca biserica e alcatuita din madulare care sufera unele pentru altele? Din contra cred ca Dumnezeu ne invata prin scrierile lui Pavel la solidaritate si sa ne purtam unii altora poverile…. Ganditi-va ca v-ati pierde copii precum familia Bodnariu! Dumezeu lucreaza si o va face prin oamenii care stau la dispozitia Sa si cu siguranta nu prin cei care se dau inapoi!

 12. l.e. zice:

  https://popaspentrusuflet.wordpress.com/2015/11/24/comunicat-oficial-din-partea-familiei-bodnariu/#comment-30510
  Nu e bine sa demaram de capul nostru ca putem face mai mult rau.
  Fratele Ionescu si familia au dat un comunicat, pe blogul fr Ionescu;
  este bine sa citim ce spune.

 13. Vio zice:

  Toate respunsurile asuma ca numai guvernul este de vina. Nu cred ca o institutie din vest pur si simplu ia copii de la parinti fara a avea un motiv destul de solid. Unii crestini cred ca pot proceda ca-n Romania cu copii lor. Amanuntele vor fi cunoscute in timp. Personal, cred ca guvernul a luat decizia de-a lua copii in urma unor dovezi fizice (urme de bataie) si psihice.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s