COMUNICAT al Comunității Penticostale din București cu privire la evenimentul din clubul Colectiv

Screen Shot 2015-11-02 at 13.24.16

COMUNICAT
al Comunității Penticostale din București
cu privire la evenimentul din clubul Colectiv

Comunitatea Bisericilor Penticostale din București a luat cunoștință cu durere de evenimentul dramatic petrecut în seara de vineri, 30 octombrie 2015, la Clubul Colectiv, când 30 de tineri și-au pierdut viața iar alti, 137 sunt în stare gravă sau critică.

Chemarea Bisericii este aceea de a împlini poruncile lui Dumnezeu care într-o asemenea situație ne învață: Romani 12:15 „…plângeţi cu cei ce plâng. ” și Galateni 6:2 „Purtaţi-vă sarcinile unii altora şi veţi împlini astfel legea lui Hristos.’’. De aceea, chemăm credincioșii din bisericile penticostale la rugăciune și post pentru ca îndurarea lui Dumnezeu să se reverse peste cei în suferință, prin vindecare și tărie sufletească, în aceste momente de încercare.

Conștienți de suferința semenilor noștri și însuflețiți de Cuvântul lui Dumnezeu, Bisericile Penticostale din Comunitatea București se pun la dispoziția familiilor afectate cu toate resursele care sunt necesare: rugăciune, post, sprijin duhovnicesc, suport material, voluntariat și orice e nevoie pentru alinarea durerii celor care trec prin acest necaz.

Dumnezeu să ne binecuvânteze!

Biroul Permanent al Comunității Regionale Penticostale din București

Persoanele de contact: pastor Florin Ianovici 0745307220, pastor Comarița Mărcuț 0745028259, pastor Ștefan Ivan 0727158332

Preluat de pe
www.CRPB.RO

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

7 răspunsuri la COMUNICAT al Comunității Penticostale din București cu privire la evenimentul din clubul Colectiv

  1. Pingback: COMUNICAT al Comunității Penticostale din București cu privire la evenimentul din clubul Colectiv | Suceava Evanghelica | Christ4roNews

  2. Gabriela zice:

    Bine spus: celor aflati in aceasta situatie nu putem decat sa le oferim un pic de alinare. Celorlalti insa, care sunt in viata si obisnuiesc sa isi traiasca viata in pacat putem sa le amintim ca viata pamanteasca e trecatoare, ca mai repede sau mai tarziu, toti vom trece din viata acesta si ca dincolo ne vom intalni cu Dumnezeu. De aceea trebuie sa ne pregatim, pentru ca traindu-ne viata in petrceri si destrabalare, vom merge direct in iad.

  3. castellondelaplana zice:

    FFF FRUMOS!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s