”APEL LA RUGĂCIUNE ȘI COMPASIUNE” – pastorul Samy Tuțac

Sami Tutac-side

pastor Sami Tuțac

Comunicat din partea Comunității Baptiste Timișoara

APEL LA RUGĂCIUNE ȘI COMPASIUNE

Comunitatea Baptistă Timișoara își exprimă compasiunea și durerea profundă pentru familiile afectate de tragedia din București. Apreciem, de asemenea, eforturile autorităților, începând cu Președintele României, a personalului medical și a tuturor celor implicați în salvarea celor răniți și încurajarea celor care și-au pierdut persoane dragi. Recomandăm tuturor pastorilor și credincioșilor din Bisericile noastre să-și exprime compasiunea pentru cei afectați de această tragedie, să se abțină de la orice remarci nepotrivite momentului și să se smerească înaintea lui Dumnezeu căutând fața lui Dumnezeu și chemând numele Domnului peste națiunea noastră.

Ne disociem de orice încercare a unor persoane dornice de afirmare, lipsite de decență și care nu au nici o calitate eclesială, care de dragul vizibilității fac apeluri false la decență, aruncând o pată nemeritată asupra pastorilor și bisericilor noastre, care nu s-au folosit nici o clipă de această tragedie pentru a-și face publicitate, așa cum în mod eronat au fost acuzați.

Noi știm că evenimentul acesta dramatic este o lecție și un semnal de alarmă pentru națiunea noastră, dar considerăm că cel mai bun lucru care îl putem face acum este să ne exprimăm compasiunea pentru cei loviți, să demonstrăm practic dragostea lui Cristos din inimile noastre și să ne rugăm pentru cei afectați direct, dar și pentru națiunea noastră greu încercată.

Dumnezeu să binecuvânteze România!

Comunitatea Baptistă Timișoara

Pastor Samy Tuțac, președinte

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s