Alianța Mondială Baptistă are un nou președinte

msiza-installation Ngwedla Paul Msiza din Africa de Sud este noul presedinte al Alianței mondiale baptiste și cel de-al doilea de origine africană, de la înființarea acestei organizații a baptistilor de pretutindeni. Numirea sa a avut loc pe 25 iulie, în cadrul Congresului de la Durban, Africa de Sud.

Mesajul lui Msiza a fost în armonie cu tema congresului din acest an : “Isus Cristos – ușa de intrare în Impărăție”. El a afirmat că rolul Bisericii trebuie să fie acela de a ține ușa larg deschisă pentru toți cei care doresc să vină la Cristos și nu acela de a sta doar în ușă și a hotărî cine poate intra și cine nu, punând niște lacăte pe care doar ei le pot deschide. Isus Cristos, ușa de acces în Împărăție, ne invită pe toți să intrăm!

Msiza a subliniat că pentru biserică, ușa este Cristos. El este singura ușa, singura cale de acces în Imparatie iar aceasta este deschisă pentru toată omenirea, fiind o demonstrație a faptului că locul nostru este împreună.

Mandatul noilor lideri este pe o perioada de 5 ani. Următorul congres  va avea loc la Rio de Janeiro, Brazilia, in 2020.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s