Tabăra Națională ‘Cristos pentru România’ 2015

Tabara Nationala Cristos pentru Romania

VĂ INVITĂM
să participaţi împreună cu noi la tabăra de tineret pe care o organizăm la VORONET -GURA HUMORULUI , în judeţul SUCEAVA, cu tema:
INNOIREA OMULUI NOU (Col. 3:10, 2 Cor. 4:16)
“Dumnezeu isi formeaza un popor care sa fie in totalitate al Lui, dedicat total, cu care El sa poata lucra asa cum vrea EL!”

PROGRAMUL TABEREI:


• laudă si închinare
• mesaje biblice
• seminarii pe teme biblice de actualitate, cum ar fi: Imparaţia lui Dumnezeu, laudă şi închinare, dărnicie si zeciuială, daruri spirituale, evanghelizare si misiune si altele.
• consiliere spirituală şi slujire personală (eliberare, vindecare, restaurare).
• sesiuni de rugăciune pentru botezul şi umplerea cu Duhul Sfânt;
• acţiuni recreative: întreceri sportive, jocuri, tiroliana, calarie, drumeţii în munţii din jur si în alte locuri de atracţie turistică, etc;
• mărturii personale ale modului în care Domnul a lucrat în viaţa noastră;
Printre cei care slujesc de obicei la tabara, anul acesta vom avea cu noi prieteni slujitori mai vechi sau mai noi – Pastorul David McLean, Pastorul Ron Brown, si Pastorul Ed Ainsworth, prin care credem ca Domnul va lucra frumos!

CUM PUTEŢI AJUNGE:
1. CU MAŞINA: trebuie să ajungeţi în oraşul Gura Humorului, soşeaua E 576 (DN 17), dinspre Bistrita sau Suceava/Falticeni – la ieşirea spre Bistriţa urmaţi indicatorul „Voroneţ”.
2. CU TRENUL: în gara Gura Humorului opresc toate trenurile importante care trec pe aici – Timişoara -Iaşi, Bucureşti -Vatra Dornei, Galaţi -Cluj. De la gară sunt aprox. 5 km. pînă la locul taberei. Pentru cei care îşi anunţă din timp sosirea vom încerca să asigurăm transportul până la locul taberei.
3. Există autocare şi microbuze care fac legatura între diferite oraşe şi trec prin Gura – Humorului -de exemplu: Botoşani – Tg. Mureş, Suceava -Bistriţa. Puteţi să vă interesaţi la autogara din localitatea de unde plecaţi despre asemenea posibilităţi.

AMPLASAMENT:
• dupa ce ati parasit soseaua europeana, treceti podul peste raul Moldova si mergeti inainte pe drumul spre manastirea Voronet, treceti de parcarea manastirii – la un moment dat, la iesirea din Voronet, se termina asfaltul, si se bifurca doua drumuri – stati pe cel care o ia putin spre dreapta printre pensiunile si casele noi construite; la un moment dat va fi un schit pe dreapta, continuati si la aprox. 500 m dupa aceea treceti un pod de lemn (e sigur) si o sa vedeti tabara.
• tabăra este situată la aproximativ 2 km. de vestita mănăstire Voroneţ – cu posibilităţi de drumeţie în jur. Alte locuri de atracţie turistică : Salina Cacica, Masivul Rarău, mai multe mănăstiri – Mănăstirea Humorului, Dragomirna, Suceviţa, Putna, Moldoviţa, sau chiar cele din zona Neamţ, Cetatea de Scaun a Sucevei, Ceramica Marginea, si alte frumuseţi ale Bucovinei!

CONDIŢII DE PARTICIPARE:
1. Sunt invitaţi tineri creştini din ţară şi străinatate, de preferinţă în GRUPURI ORGANIZATE conduse de un lider. In cazuri excepţionale participarea se poate face şi în grupuri mici sau chiar individual. Participarea la tabără implică obligaţia de a respecta regulile taberei, aici fiind incluse participarea la programele taberei precum si protecţia mediului înconjurător.
2. TAXA DE PARTICIPARE este de 30 ron/persoană – şi am dori ca fiecare participant să contribuie măcar cu aceasta taxă!
3. CAZAREA se face în corturi proprii fiind necesare suficiente locuri pentru ca fetele să doarmă separat de băieţi. In zonă sunt multe locuri de cazare disponibile în cabane şi pensiuni, de diferite grade de confort si preturi diferite, se poate alege – cei interesaţi ne pot contacta din timp şi putem da informaţii privitor la disponibilitate, preţ, contact. Informatii se pot gasi si online, va puteti face rezervare din timp.
4. MASA. Fiecare participant îşi va aduce de acasă alimentele necesare pentru perioada taberei. Va fi posibilă procurarea alimentelor de bază de la magazinele din zonă sau prin cei ce asigură aprovizionarea taberei.
5. OBIECTE DE STRICTĂ NECESITATE: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerină de ploaie, haine groase, lanternă, echipament adecvat pentru cei care doresc să meargă în drumeţii pe munte, etc.
6. Prima întîlnire în cortul mare va avea loc vineri seara, 24 iulie, ora 19, iar ultima joi seara, 30 iulie – cînd vom avea si un timp de mărturii a modului în care Domnul a lucrat. Plecarea din tabără va avea loc vineri, 31 iulie.
Confirmarea participarii voastre până la 15 iulie ne-ar fi de mare ajutor. Pentru sugestii, alte cereri sau informaţii ne puteţi contacta telefonic sau prin e-mail. Echipele de laudă şi închinare, dramă şi pantomimă care pot să slujească în tabără sunt rugate să ne anunţe din timp, pentru a putea plănui bine desfăşurarea taberei.

Tel. 0230-222868
Mobile: 0744787835
E-mail: cccprsv@gmail.com sau nicug38@yahoo.com
Adresa: Str. Ion Creangă Nr. 4, Suceava 720011

Vă aşteptăm cu drag pentru a avea părtăşie în prezenţa lui Dumnezeu şi a copiilor Săi !
Credem că vom avea un timp binecuvântat împreună
şi vom lega multe noi prietenii !

Această invitaţie se poate multiplica şi este transmisibilă.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s