Am primit cărţi de la „Contra Curentului”

Am primit cărţi care se adresează celor care doresc să depăşească comportamentul sexual deviant. Homosexualitatea nu este o problemă nouă. Nouă este considerarea ei ca normalitate şi impunerea ei prin schimbarea cadrului legislativ existent.

Toţi cei care se confruntă cu astfel de probleme au nevoie de asistenţă de specialitate şi de o abordare corespunzătoare. O astfel de abordare se deprinde în timp prin consultarea unor materiale potrivite. „Contra Curentului” are expertiza dovedită deja de rezultate notabile în ceea ce priveşte abordarea acestei problematici despre care se vorbeşte prea puţin cum trebuie şi prea mult cum nu trebuie. Cei de la organizaţia „Contra Curentului” nu doar vorbesc ci acţionează. Diseminarea informaţiei este un mijloc prin intermediul căruia se poate stopa acest curent care distruge demnitatea umană prin atentatul direct asupra identităţii de gen.

Cărţile sunt disponibile la Biblioteca Agape din Suceava.

David Reguş

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Am primit cărţi de la „Contra Curentului”

  1. Foarte interesant! Am studiat subiectul în facultate și mi-a captat atunci atenția o carte: Alegeri Morale de Scott Rae. O carte excelentă care tratează nu doar problema homosexualității foarte bine, dar și alte probleme sociale și dileme etice care frământă societatea zilelor noastre.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s