Pastorii Wayne O’Leary și John Birnie la Biserica Betleem, Suceava

În perioada 23-25 Ianuarie Biserica Betleem din Suceava primește vizita pastorilor Wayne O’Leary și John Birnie din Marea Britanie. Aceștia vor susține un număr de prelegeri cu tema “Supremația lui Dumnezeu în Predicare” Vineri de la ora 18:00 și Sâmbătă de la ora 10:00, după care vor fi prezenți în cadrul întâlnirii de tineret de Sâmbătă ora 18:00. Duminică 25 Ianuarie pastorii O’Leary și Birnie vor predica în cadrul întâlnirilor Bisericii Betleem de la orele 9:00 și 18:00.

John BirnieJohn Birnie a început să slujească ca evanghelist și plantator de biserici în anul 1974 în cadrul Asociației Irlandeze a Bisericilor Baptiste. A urmat apoi o perioadă de slujire pastorală după care a devenit Director de Studii și lector în Teologie Pastorală și Misiologie la Colegiul Baptist Irlandez din Belfast. John s-a alăturat organizației Slavic Gospel în 2007 și în prezent slujește ca Director de Misiune. Este căsătorit cu Dorothy și împreună au patru fii și o fiică, toți căsătoriți. Au treisprezece nepoți care le produc multă bucurie.

 

 

Wayne O'LearyWayne O’Leary L-a găsit pe Hristos în anii de studentie. În timpul studiilor sale de inginerie marină el a recunoscut existența unui Creator și faptul că știința și creștinismul nu sunt în conflict. După ce a lucrat în industria navală mai mulți ani, Wayne a urmat studii teologice după care a intrat în lucrarea pastorală. În același timp a ocupat postul de profesor de Noul Testament în Birmingham. S-a alăturat organizației Slavic Gospel în anul 2012 iar de atunci predă în cadrul Colegiilor Biblice din Europa de Est și Asia Centrală. Wayne este căsătorit cu Iris și împreună au un fiu și o fiică.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s