Lazăr Gog : Perspectiva profetică 2015

Lazar Gog - Perspectiva profetica 2015Pastorul Lazăr Gog a anunțat că în prima zi a anului 2015 va vorbi despre ”Perspectiva profetică 2015”. Mesajele din anii anteriori sunt arhivate și pot fi consultate AICI.

”Pespectiva profetică 2015” va fi susținută, joi, întâi ianuarie 2015, în Biserica Emanuel din Anaheim, California de la ora 5:00 PM (California Time). Cei din România care vor să urmărească în direct o pot face, vineri, 2 ianuarie,  de la ora 3:00 AM, ora României.

 

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

20 de răspunsuri la Lazăr Gog : Perspectiva profetică 2015

 1. puteti aminti si ce ati spus despre 2014 si nu s-a implinit, asa ca sa avem o idee. multumesc

 2. gaby zice:

  Eram foarte curios care era perspectiva profetica pentru 2015… dar Lazar Gog nu a mai tinut predica de inceput de an… probabil ca sa incurcat in evenimente!

 3. scriu imediat ce s-a intamplat

 4. Cristi zice:

  Caline, nu fi carcotas 😉 Eu zic ca fratele Lazar Gog prezinta o perspectiva si nu o profetie ad-literam pentru anul care urmeaza! Iar daca ceva nu s-a intamplat inca nu inseamna ca nu se poate intampla in viitorul apropiat…In rest sa e rugam pentru fratele Lazar ca Domnul sa il vindece!

 5. Cristi zice:

  Caline, nu fi carcotas 😉 Eu zic ca fratele Lazar Gog prezinta o perspectiva si nu o profetie ad-literam pentru anul care urmeaza! Iar daca ceva nu s-a intamplat inca nu inseamna ca nu se poate intampla in viitorul apropiat…In rest sa ne rugam pentru fratele Lazar ca Domnul sa il vindece!

 6. Corneliu Livanu zice:

  Fratele Cristi are dreptate. Nu e cazul sa ne ratoim unul la altul avand in vedere ca, dpdv omenesc, cunostinta teologica este limitata. Pavel le scrie celor din Corint: „Acum, cunosc in parte; dar atunci, voi cunoaste deplin, asa cum am fost si eu cunoscut pe deplin.” 1 Cor.13.12b
  Apostolul neevreilor Pavel credea, conform celor scrise in 1 Tesaloniceni 4.17, ca va fi gasit in trup la Rapirea Bisericii (pronumele ‘noi’ il include si pe apostol in grupul celor ce nu vor fi adormit
  la revenirea secreta a Mirelui ceresc pentru Biserica Sa). Hristos n-a venit inca, dar noi Il asteptam. Am fi total ridicoli sa-l facem din acest motiv mincinos pe apostolul Pavel pentru ceea ce a scris tesalonicenilor in prima epistola cu privire la Rapirea Bisericii.
  Cred ca cel mai bun lucru este sa ne rugam pentru sanatatea fratelui Lazar Gog astfel incat sa poata transmite Perspectiva profetica 2015 cu ajutorul Domnului.
  Fiti binecuvantati cu spiritul fecioarelor intelepte din pilda Domnului Isus, Matei 25. Maranata!

 7. flavius zice:

  Multe aberatii, dar ne tine in suspans si asta imi place .

 8. Luca zice:

  Eu cred că Lazăr Gog a făcut o imprudență când a anunțat că va transmite un mesaj „în numele Domnului Isus” și de aceea n-a ajuns să-l mai susțină. Dacă spunea sincer că astea sunt elucubrațiile proprii, era bine mersi, își făcea numărul și în 2015.

 9. Dansul a mentionat la inceput „…daca va fi cu voia Domnului si vom trai si vom fi sanatosi…”

 10. ema zice:

  Cu durere în suflet bag de seama ca trăim o vreme a răutăți în care oamenii(fratii)nu mai suporta Cuvântul toți se cred deștepți și plin de înțelepciune dar fără atenție. În caz ca cei care se grăbesc sa tragă o concluzie rapidă despre Lazar Gol despre anul 2015 să pună mâna pe dicționar și să citească ce înseamnă cuvântul perspectiva și nu cred ca vorbește aberații poate doar pentru cei ce nu cunosc. Observ ca anumiți oameni urmăresc această perspectivă numai pentru a lovi în Cuvânt și iau măsuri după înțelepciunea lor fără să aibă ceva de sus. (Batjocură).Sau iți este greu Calin Popoviciu și tu Luca sa asculți pentru 2014 ce a cuvântat Gog ?Și cercetează sa vezi ce sa împlinit și ce nu, urmărește cursul în continuare pentru ca lucrarea nu s-a terminat .Sau poate nu înțelegi și tu, și tu ca Laurentiu Balcan și iei la terfeleala pe cei ce predică crezând că ești mai sus.Pot să vă dau un sfat prietenesc „rugativa ” pentru cei care știu.

 11. Luca zice:

  Ema, eu bag de seamă, fără durere în suflet și doar cu un ochi „medical” că discuția asta te depășește. E o simplă remarcă.

 12. vova zice:

  „Fratilor” care asteptati predica ca sa judecati , aducetiva aminte ce spune cuv. Domnului …nu judecati , ca sa nu fiti judecati ….

 13. Aurel Borcoş zice:

  Dumnezeu nu va face nimic în 2015 fără să decopere robilor (prietenilor) săi…dacă robii sunt intersaţi;fr.Lazăr urmăreşte firul profetic-planul de mântuire- din Scriptură si ne face o perspectivă analitică, teologică a timpurilor.

 14. Pentru ema, vova (si altii): nu vreau sa fiu rautacios dar nici fanatic, ci realist. Am auzit prea multe profetii in ultima vreme de care mi-e rusine, si vad cum diavolul isi bate joc de bisericile penticostale romanesti. @ema, ar fi cazul sa mai lasi dictionarul deoparte si sa pui mana pe Biblie sa vezi ce inseamna perspectiva profetica si ce inseamna sa vorbeasca Domnul prin robii sai. Asculta asta: “In every encounter we either give life or we drain it; there is no neutral exchange.” -Brennan Manning.
  Cuvantul lui Dumnezeu nu se intoarce fara rod.
  Nu intru in prea multe detalii, dar ce vreau sa spun e ca as dori o explicatie la lucrurile care nu s-au implinit intocmai; ca sa ma zidesc eu si poate si altii; pentru ca, dupa cum vedem, fara o explicatie din partea fratelui Lazar Gog, fiecare isi are parerea lui personala (ceea ce e in mare parte gresita). PS: ne rugam pentru sanatatea fratelui.

 15. paul zice:

  pana la urma stie cineva cand va fi prezentata aceasta perspectiva profetica??????sau va mai fi prezentata?????

 16. Nu se stie inca. Imediat ce vom avea informatii in aceasta privinta le vom posta pe site. Acum primeaza starea de sanatate a pastorului Lazar Gog.

 17. Daniel zice:

  Una e sa prezinti lucruri cu titlul „se vor intampla candva” sau „e posibil sa se intample, asta e intelegerea mea”, dar e cu totul gresit sa prezinti lucrurile ca un calendar al noului an. Am ascultat cativa ani aceste „perspective profetice” si am considerat ca:
  1. nu e normal sa prezinti evenimentele asemenea unui prooroc care ducea un mesaj pe termen scurt (gen Iona in Ninive)
  2. era clar de la inceputul anului ca sunt sanse <10% sa se intample ceva in anul respectiv.
  De atunci, refuz sa-mi mai pierd timpul cu astfel de mesaje care nu ma indeamna la pocainta si credinta. Sunt mesaje doar pentru cei creduli si dornici de senzational. S-ar potrivi perfect pe postul OTV, pe la 12 noaptea.

 18. claudiu zice:

  Nu cateaza ce spune fr gog imortant ce spune sfanta scriptura fratilor romani trebuie sa ne pocaim de pacate daca vine la noapte sau miine sa fim pregatiti sufleteste el nea promis ca va avea grija de copii sai in ziua necazului nu va temeti de ceo sa vina ceo promis se intampla in fata morti nimeni nu are scapare depide cum am trait aicea pe pamant Dumnezeu sa ne dea mantuire la toti AMIN

 19. Banuiesc- dupa cum prezinti lucrurile- ca nu ai urmarit mesajul lui Lazar Gog.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s