A apărut volumul 2 al cărţii „Voi cânta doar despre Isus”

Voi canta doar despre Isus.indd „Fără teama de a greși, putem spune că, alături de predicarea Evangheliei, imnurile creștine au fost folosite cel mai mult de Dumnezeu în istoria Bisericii, pentru a-Și mântui și sfinţi Biserica.
De aceea, fiindu-I recunoscători lui Dumnezeu pentru toţi credincioșii pe care i-a folosit de-a lungul timpului în imnografia creștină, vă punem la dispoziţie cel de-al doilea volum de istorisiri despre compunerea imnurilor sacre. Sperăm că și acest volum, care conţine, asemenea celui dintâi, tot 101 istorisiri, să constituie o sursă de mare binecuvântare pentru dumneavoastră.”

Bebe Ciauşu

Volumul întâi a apărut în 2011

Ist imnurilor sacre.indd „Imnologia creştină s-a dezvoltat de-a lungul secolelor cu scopul precis de a reda fidel învăţătura Sfintelor Scripturi într-o manieră simplă şi plăcută. Imnurile au fost îndrăgite de creştini pentru că au reuşit să comunice eficient doctrinele de bază ale Bibliei. Adevărurile funda­mentale ale Cuvântului lui Dumnezeu se întipăresc mai uşor în inima şi în mintea credincioşilor prin cântare. Mai mult, izvorâte din trăirea unor experienţe înălţătoare cu Dumnezeu, imnurile reuşesc să fie un instrument folositor în dialogul închinătorilor cu Dumnezeu…

În volumul de faţă ne propunem să punem la dispoziţia credincioşilor evanghelici (şi nu numai) din România relatarea a 101 de istorisiri care stau la baza celor mai cunoscute imnuri care se cântă în bisericile noastre. Mulţumindu-I Domnului pentru oamenii hăruiţi care au compus aceste imnuri în momente de mari încercări, ne rugăm ca această carte să devină o binecuvântare pentru toţi cei ce o vor citi.”
Bebe Ciauşu

buton-comanda

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s