Alege viaţa, familia şi libertatea în Europa!

Alege viata, familia si libertatea in Europa!
Pe data de 25 mai au loc alegerile Europarlamentare (PE)
European Christian political movement (Miscarea Europeana Crestin politica) îi îndeamnă pe toti crestinii români să voteze cu Peter Costea!
European Christian Political Movement

Nu toată lumea e constienta de continua dezbatere ce are loc in Parlamentul European pe tema vietii, a familiei si a libertatii. cu toate acestea, doar in ultima jumatate de an au avut loc mai multe dezbateri pe aceste teme. Cauza lor a fost rapoartele controverse depuse la Parlamentul European. Aceste rapoarte poarta numele raportorilor care le-au scris de exemplu: Raportul Estrela, Raportul Lunacek sau Raportul Zuber.
Pentru a va ajuta sa va faceti o imagine clara despre aceste rapoarte si dezbateri, am dori sa presentam cateva in mod mai explicit.
– Cererea ca UE sa impune legea avortului in toate statele membre si chiar si pe cele din afara UE, (‘Raportul Estrela’: initiativa 7).
– Cererea ca UE sa limiteze libertatea doctorilor de a refuza efectuarea unui avort. Aceasta ar insemna ca personalul medical sa fie fortat sa asiste la efectuarea avorturilor. (Raportul Estrela’: initiativa 34).
– Cererea ca UE sa decida asupra educatiei sexuale primita de copii in toate statele membre (Raportul Estrela’: initiativa 48).
– Aceasta educatie sa fie conform ideologiei liberale extreme (Raportul Estrela’: initiativa 50, in special termenul ‘exprimare sexuala’).
– Cererea de a implica grupul LGBT in toate propunerile legislative ale UE inainte ca acestea sa fie prezentate Parlamentului European (‘Raportul Lunacek’, initiativele 5AI & III).
– Cererea de a impune dreptul la casatorii homosexuale (inclusiv recunoastere reciproca) in toate statele membre, indiferent de legislatie sau deciziile democratice ale acestora. (‘Raportul Lunacek’, initiativele 5H I si II).
– Cererea ca UE sa se implice in continutul manualelor scolare si in media pentru a combate stereotipurile sexuale (Raportul Zuber, intitiativele 57 & 58).
– In afara de aceste dezbateri, ‘Directiva Tratamentului Egal’ asteapta sa fie discutata. Aceasta directiva poate avea consecinte negative asupra libertatii intreprinderilor, companiilor si asociatiilor in angajarea de personal si chiar in incheierea de contracte. Avem nevoie de europarlamentari care sa voteze importiva unei posibile situatii in care o organizatie crestina nu va mai putea decide pe cine sa angajeze. Procesele din UK sau alte tari dovedesc faptul ca aceasta nu este doar in teorie ci poate deveni realitate daca aceasta directiva este acceptata.
De aceea indemnam toti crestinii din Romania sa voteze pentru Peter Costea. Pentru dansul astfel de teme nu ocupa un loc minor ci unul major. Avem nevoie disperata de oameni ca si dansul in Parlamentul European, oameni care inteleg cat de importante sunt viata, familia si libertatea in rezolvarea problemelor cu care se confrunta Europa. Avand respect pentru viata, familii sanatoase si libertate garantata, putem construi societati sanatoase si o economie benefica. Daca viata este nesocotita, familiie destramate si daca nu avem libertate, societatile si economiile nu vor putea functiona cum trebuie. Va indemnam sa va ridicati glasul si sa il faceti auzit votand pe 25 Mai. Cel mai bun mod de a va face auziti este votand cu un candidate care pe langa faptul ca are un program si valori potrivite, are si multe sanse de a fi ales.
In Bruxelles avem nevoie de oameni ca si dansul care nu doar ca voteaza intr-un mod corect ci si actioneaza intr-un mod corect. Ganditi-va la copii vostrii, ce vor fi invatati la scoala. Ganditiva la libertatea bisericii tale si a companiilor crestine.
Peter Costea nu va fi singur in Parlamentul European. Impreuna cu alti europarlamentari care sunt membri ECPM va apara drepturile si libertatile noastre fundamentale. Orice europarlamentar care sustine valorile Crestine poate face o diferenta ir modul in care au reactionat unii europarlamentari impotriva rapoartelor mentionate mai devreme dau dovada de aceasta. Lor nu le e teama de europarlamentarii din partidele mari, in schimb le e teama ca vor fi tot mai putini europarlamentari care sa sustina valorile crestine.
Asadar, crestinii din Romania pot aduce o schimbare in Europa votand cu Peter Costea pe 25 Mai!
Da-ti acest mesaj mai departe familiei si prietenilor, vizitati pagina de web http://costea-parlamentuleuropean.ro/ si da-ti share pe Facebook.

www.ecpm.info

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Alege viaţa, familia şi libertatea în Europa!

 1. Pingback: Alege viaţa, familia şi libertatea în Europa! – Suceava Evanghelica | Petru Burac

 2. Sanse zice:

  Numarul de alegatori inscrisi in listele electorale permanente la data de 10 mai este de 18.285.509. Candidatii independenti trebuie sa aiba minim 3%. La o prezenta in jur de 30% sau putin peste (cum este de asteptat), 3% inseamna minim 170.000 voturi.

  Daca e corect asa, care sunt sansele reale ale lui Peter Costea?
  Hmm..eu sunt cam pesimist.

 3. AdyIACOB zice:

  Reblogged this on Biserica Penticostală BETEL.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s