Biblia catolică – ediţia a II-a

biblia Sapientia

 

Biblia în limba română tradusă la Iaşi va fi prezentată la Cluj-Napoca de către pr. Alois Bulai şi pr. Eduard Pătraşcu, din Dieceza Romano-Catolică de Iaşi, cei care au realizat această traducere după textele originale – ebraică şi greacă. Evenimentul, organizat în cadrul Eparhiei Greco-Catolice de Cluj-Gherla, în colaborare cu Episcopia Romano-Catolică de Iaşi, Departamentul de Cercetare Biblică şi cu Editura Sapientia a Institutului Teologic Romano-Catolic din Iaşi, va avea loc în data de 23 octombrie 2013, la ora 18, la Centrul “Iubire şi Adevăr” de pe str. Moţilor nr. 32, Cluj-Napoca.

Biblia în traducere catolică după textele originale poate fi citită şi on-line pe situl www.bibliacatolica.ro, unde, pe lângă textele biblice, cititorii pot descoperi articole şi informaţii despre Sfânta Scriptură.

http://www.bru.ro

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Biblia catolică – ediţia a II-a

  1. În lume sunt peste 2000 de limbi vorbit în care nu există nimic din Biblie tradus. Cum vor afla adevărul fară Scriptură?

    Și tu poți să te implici! Poți să mergi, poți să te rogi, poți să susți financiar! Contactează-ne la info(at)wycliffe.org sau pe sit-ul nostru wycliffe.ro

    Wycliffe România, misiune transculturală, în colaborare cu biserici locale, organizații și indivizi din România și din lumea întreagă, prin traduceri, instruiri în folosirea Scripturilor și multe alte domenii în rândul etniilor, triburilor și popoarelor care nu au încă Cuvîntul lui Dumnezeu tradus în limba lor maternă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s