Proiectul ”Universitatea Crestina” prezentat la Congresul Cultului Penticostal întrunit la Sovata în 25-27 septembrie 2013

În a doua zi a Congresului de lucru al Cultului Penticostal din Romania, Mircea Cirț, președintele Asociației ”Pro Integritate” a prezentat în fața a peste 400 de păstori, proiectul ”Universitatea Creștină”. Acesta va fi cel mai mare proiect educațional realizat vreodată în cadrul Cultului Penticostal din Romania. În favoarea proiectului au mai vorbit Corneliu Constantineanu, Rectorul Institutului Teologic Penticostal București, Emil Meștereagă, Președintele Comunității Regionale Penticostale București, Moise Ardelean, Președintele Comunității Regionale Penticostale Arad și Simion Bumbar, Președintele Comunității Regionale Penticostale a Maramureșului și Satmarului.

Coordonatorul proiectului Mircea Cirț a răspuns întrebărilor care au fost puse de către pastorii prezenți la Congres,  cu privire la acest proiect de avergură.

La propunerea pastorului Nelu Mureșan din Dej pastorii au fost motivați de Pavel Riviș Tipei, Președintele Cultului Penticostal din Romania să dăruiască pentru acest proiect ca o dovadă evidentă a susținerii lui. Astfel că seara a finalizat cu o colectă.

Iată prezentarea video a proiectului ”Universitatea Creștină”:

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s