Japonezi de la Kyoto Gospel Church la Fialdelfia

KYOTO GOSPEL CHURCH Duminică, 30 iunie 2013, un grup de japonezi de la Kyoto Gospel Church însoțiți de pastorul Motoaki Kohira a vizitat biserica Filadelfia din Suceava. Entuziaști și plini de bucurie au mărturisit despre mișcarea Duhului Sfânt care se manifestă cu mare putere acum în biserica lor din Kyoto. A fost o seară în care marile diferențe culturale nu au împiedicat în nici un fel părtășia în închinare și rugăciune. Deși japonezii citesc pe verticală iar noi pe orizontală am reușit împreună să citim Scripturile și să le pătrundem înțelesul. Aseară la Filadelfia s-a vorbit aceiași limbă doar că suna diferit. Iată-i pe japonezii de la Kyoto Gospel Church cântănd ”Mai sus de oameni și de-mpărați” o piesă cunoscută și în România.

L-a final nu am ratat prilejul de a face o fotografie cu grupul din Japonia.

japonezi la FiladelfiaAm fotografiat și o pagină din Biblia lor. Mi-au spus că am deschis la cartea ”Samuel”. Până ieri aveam certitudinea că ”Samuel” este mai ușor de citit :).

IMG_5371

Acest articol a fost publicat în Biserica penticostală, Personale și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s