Tabăra Națională 2013 Bicaz, Cabana “Baraj”

CENTRUL CRESTIN „CRISTOS PENTRU ROMANIA ” SUCEAVA
impreuna cu
FEDERATIA BISERICILOR CRESTINE AUTONOME DIN ROMANIA
organizeaza:

TABARA NATIONALA A TINERETULUI CRESTIN 2013 BICAZ, CABANA “BARAJ” 

26 IULIE -02 AUGUST 2013 TEMA : “TRAIND VIATA ALTUIA “

VA INVITAM
sa participati impreuna cu noi la tabara de tineret organizata la BICAZ, judetul NEAMT, pe terenul apartinand cabanei « Baraj », pe malul raului BISTRITA, mai jos de barajul lacului de acumulare Izvorul Muntelui. Poze de la locul taberei – https://www.facebook.com/nicugramesc

PROGRAMUL CUPRINDE:


• lauda si inchinare
• mesaje biblice cu caracter profetic si vizionar
• seminarii pe teme biblice de actualitate, cum ar fi: Imparatia lui Dumnezeu, lauda si închinare, darnicie si zeciuiala, daruri spirituale, evanghelizare si misiune, umblarea in biruinta, si altele.
• consiliere spirituala si slujire personala (eliberare, vindecare, restaurare).
• sesiuni de rugaciune pentru botezul si umplerea cu Duhul Sfant;
• acţiuni recreative: intreceri sportive, jocuri, drumetii in muntii din jur si in alte locuri de atractie turistica, etc;
• marturii personale ale modului in care Domnul a lucrat in viata noastra;
Ca in fiecare an, vom beneficia de slujirea unor invitati din lumea crestina contemporana, din tara si din strainatate(David McLean impreuna cu o echipa vor fi cu noi si anul acesta), precum si a unor echipe de inchinare cu experienta.

AMPLASAMENT:
• pe terenul apartinand cabanei « Baraj », situata pe DN 15 la iesirea din orasul Bicaz inspre lacul de acumulare « Izvorul Muntelui » ; se urmareste indicatorul « Cabana Baraj », de altfel fiind vizibila de la drum ;

• exista multe posibilitati de turism in zona, este centrul unei zone turistice deosebite : Ceahlaul, Cheile Bicazului, Lacu Rosu, plimbari cu vaporasul pe lacul de acumulare, etc.

CUM PUTETI AJUNGE:
1. CU MASINA: pe soseaua DN 15 – daca veniti dinspre Bicaz, pe partea dreapta urmariti indicatorul spre cabana ; daca veniti din cealalata parte, dupa ce treceti barajul, la cateva sute de metri, la stanga voastra aveti indicatorul spre cabana.

2. CU TRENUL: Bicaz este gara cea mai apropiata – pentru legaturi din zona de unde veniti si detalii consultati www.mersultrenurilor.ro . Pentru cei care isi anunta din timp sosirea vom incerca sa asiguram transportul pana la locul taberei.
3. Exista autocare si microbuze care fac legatura intre diferite orase si trec prin Bicaz – puteti sa va interesati la autogara din localitatea de unde plecati despre asemenea posibilitati.

CONDITII DE PARTICIPARE:
1. Sunt invitati tineri crestini din tara si strainatate, in GRUPURI ORGANIZATE, conduse de un lider. In cazuri exceptionale participarea se poate face si in grupuri mici sau chiar individual. Participarea la tabara implica obligatia de a respecta regulile organizatorice, aici fiind incluse participarea la programele din cort precum si protecţia mediului inconjurator.
2. DONATIA pentru PARTICIPARE este de 30 ron/persoana – si am dori ca FIECARE participant sa contribuie macar cu aceasta taxa!
3. CAZAREA se face in corturi proprii, fiind necesare suficiente locuri pentru ca fetele sa doarma separat de baieti. Organizatorii NU ofera corturi sau locuri de cazare in corturi. Cabana Baraj are un numar de 135 locuri de cazare, si am obtinut un pret bun – cei interesati ne pot contacta din timp si putem da informatii privitoare la aceste posibilitati. Exista si alte posibilitati de cazare in apropiere, puteti consulta ofertele online.
4. MASA. Fiecare participant se va ingriji de alimentele necesare pentru perioada taberei. Va fi posibila procurarea alimentelor de baza si de la magazinele din zona sau se poate lua masa la restaurantul cabanei, sau alte restaurante din zona, in conditiile in care aveti posibilitati de deplasare.
5. OBIECTE DE STRICTA NECESITATE: cort, folie de cort, sac de dormit, pelerina de ploaie, haine groase, lanterna, echipament adecvat pentru cei care doresc sa mearga in drumetii pe munte (neaparat bocanci), etc.
6. Prima intilnire in cortul mare va avea loc vineri seara, 26 iulie, ora 19, iar ultima joi seara, 01 august – cind vom incheia cu un timp de marturii a modului in care Domnul a lucrat. Plecarea din tabara va avea loc vineri, 02 august.

Pentru confirmari, intrebari, sugestii :
Nicu Gramesc
Tel/Fax: 0230-222868, mobil : 0744-787835 ; 0734002527
E-mail: cccprsv@gmail.com; nicug38@yahoo.com

Va asteptam cu drag pentru a avea partasie in prezenta lui Dumnezeu si a copiilor Sai ! Va invitam sa tineti tabara in rugaciune inaintea Domnului, ca ceea ce se va face acolo sa fie implinirea deplina a voii Lui pentru acel timp, pentru fiecare participant in parte ! Dorim ca Imparatia Domnului sa fie extinsa in acea saptamana de tabara !

P.S. Orice sugestie, idee, activitate sau calauzire pentru implinirea obiectivului este binevenita ! Va rugam sa nu ezitati sa ne comunicati !

Din partea echipei organizatoare,

Nicu Gramesc, Suceava

INVITATIA ESTE TRANSMISIBILA – PE ORICE CALE! DACA O PRIMITI DE MAI MULTE ORI, BUCURATI-VA !

CONFIRMAREA PARTICIPARII PANA LA DATA DE 15 IULIE NE-AR AJUTA MULT ! Multumim !

Acest articol a fost publicat în Evenimente și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s