Eroare cu premeditare – Mihai Gâdea

Mihai Gadea despre homosexuali

În emisiunea „Sinteza zilei”din data de 23 mai 2013 Mihai Gâdea are șansa să spună ceea ce se cuvine cu privire la tot mai uzitata formulare „orientare sexuală”.  Însă nu o face și pentru că discuția alunecă într-o zonă sensibilă pentru o persoană care ține la popularitatea sa mai mult decât la adevăr, o scaldă în frânturi de vorbe care finalizează în bâlbe. Mihai Gâdea este omul care știe bine ce spune Biblia despre persoanele care au deviat de la matca firescului stabilită de Creator şi cu toate acestea se aliniază prin declarațiile sale  trendului societății actuale.  Deși invitata lui, Angela Gheorghiu, devoalează în cadrul emisiunii pregătirea teologică de care a avut parte Mihai Gâdea, acesta schimbă subiectul fără a face vreun comentariu.

Este regratabil să că deși are posibilitatea să transmită un mesaj corect către milioane de oameni nu o face. Este un verset biblic în  Iacov 4:17 care amendează un astfel de comportament „Deci cine stie sa faca bine, si nu face, savarseste un pacat!”. 

Deși sunt convins că Mihai Gâdea știe cum stă treaba cu homosexualitatea și impactul ei negativ asupra societății am să-i trimit totuși o copie a cărții „Adevărul despre căsătoria între persoane de același sex” scrisă de Erwin W. Lutzer.

Iată momentul când Mihai Gâdea îi liniștește pe cei care au un comportament deviat în privința sexualității. El îi asigură pe homosexuali că sunt exponenții unei normalități chiar dacă există o majoritate care constată altceva.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Eroare cu premeditare – Mihai Gâdea

 1. Margareta Lupascu zice:

  Reblogged this on Vorba Bună and commented:
  În emisiunea “Sinteza zilei”din data de 23 mai 2013 Mihai Gâdea are șansa să spună ceea ce se cuvine cu privire la tot mai uzitata formulare “orientare sexuală”. Însă nu o face și pentru că discuția alunecă într-o zonă sensibilă pentru o persoană care ține la popularitatea sa mai mult decât la adevăr, o scaldă în frânturi de vorbe care finalizează în bâlbe. Mihai Gâdea este omul care știe bine ce spune Biblia despre persoanele care au deviat de la matca firescului stabilită de Creator şi cu toate acestea se aliniază prin declarațiile sale trendului societății actuale. Deși invitata lui, Angela Gheorghiu, devoalează în cadrul emisiunii pregătirea teologică de care a avut parte Mihai Gâdea, acesta schimbă subiectul fără a face vreun comentariu.

  Este regratabil să că deși are posibilitatea să transmită un mesaj corect către milioane de oameni nu o face.

 2. romi zice:

  Cred ca ascensiunea domnului Gadea de la Vocea sperantei la Antena 3 e defapt primul pas spre decadenta! E totusi reconfortant sa stii ca Domnul Isus a promis ca El insusi isi zideste biserica, si ca in final biruinta e oferita tot de El, fara suportul nimanui orice nume sau pozitie ar avea.

 3. Ma tem ca ai dreptate. As vrea sa nu ai si sa vad intr-o zi o stire care sa spuna ca s-a intamplat ceva ciudat. Unul dintre cei mai vizibili jurnalisti ai momentului a inceput sa cuvante adevarul.

 4. Mucanu Aurel zice:

  Poate ca Mihai Gadea chiar este un homosexual si care crede ca ac4easta stare este o normalitate. Parea Domniei sale. Eu am pregatire atee nu teologica precum Domnia sa si cred ca homosexualiatea nu este o stare de normalitate. Am sa cred ca este o stare de normalitate cand toate Bibliile din lume vor fi aruncate la foc si atunci homosexualitatea nu va mai fi incriminata de Sodoma si Gomora.
  Mi s-ar parea foarte ciudat ca o societate care ma pune sa jur pe Biblie ca spun adevarul cand se infaptuieste un act de justitie, sa admit ca adevarata si normala o stare pe care aceeasi Biblie o condamna.
  De fapt de cand a fost rasturnat comunismul la noi in tara, din 1989, de catre Gorbaciv si prin intermediul lui Iliescu, nu ma mai mir de nimic di ceea ce se intampla in tara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s