Inaugurarea capelei Bisericii Diakonia

cladirea-bisericii-diakonia-suceavaVă invităm să sărbătorim împreună minunea pe care Domnul a făcut-o pentru noi şi pentru slava Lui!
După 10 ani de când s-a închegat biserica Diakonia – ca trup al Domnului –duminica aceasta – 28 aprilie 2013 – de sărbătoarea Intrării Domnului în Ierusalim, are loc inaugurarea capelei bisericii. Minunea pe care a făcut-o Domnul este că într-un an de zile, în plină criză şi pentru o mână de oameni, Domnul ne-a construit o capelă unde să ne strângem să ne închinăm şi să-L slujim pe Cel care, din bogăţia Lui, pe măsura credinţei noastre, dar mai ales a harului Său, a avut toate resursele necesare pentru ducerea până la capăt a acestui plan măreţ.
Pentru a avea relevanţă culturală, capela Bisericii Diakonia a fost gândită după tiparul bisericii luterane, având în vedere că rădăcinile noastre vin din protestantism. Sala are o capacitate de peste 150 de locuri şi, în cazul evenimentelor, capacitatea poate fi marită până la 200-250 de persoane.
În ultimii ani, am făcut câte un lanţ de post şi rugăciune de 40 de zile, în care ne-am unit: toţi, o inimă şi-un gând, am cerut cu credinţă ca Dumnezeu să ducă la îndeplinire acest plan al Său. Iar duminica aceasta, plini de bucurie, vom cânta OSANA Celui care a făcut posibilă constuirea capelei.
Mulţumirile noastre se îndreaptă spre toate persoanele care au pus umărul la strângerea tuturor banilor şi a materialelor de care a fost nevoie pentru construirea capelei bisericii. De remarcat faptul că am primit ajutor nu doar de la fraţii creştini după evanghelie, ci şi de la cei penticostali şi baptişti din zonă, ceea ce ne reaminteşte că toţi suntem parte ai aceluiaşi trup şi e atât de minunat când ştim să ne susţinem unii pe alţii. Dumnezeu să răsplătească fiecare mână care ne-a fost întinsă şi fiecare persoană care ne-a fost alături!
Mulţumim Domnului şi fraţilor din biserică pentru munca, slujirile şi susţinerea de care au dat dovadă în toată perioada aceasta.
Programul de inaugurare a capelei Bisericii Diakonia începe duminică, 28 aprilie 2013, de la ora 10.
A Domnului este gloria şi a noastră slujirea!

Biserica Diakonia

Acest articol a fost publicat în Biserica Creştină după Evanghelie, Sucevene și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Inaugurarea capelei Bisericii Diakonia

  1. LA zice:

    Unde este biserica – adresa?

  2. Gicu zice:

    In imediat apropiere a autogarii DMV, din spatele benzinariei Lukoil (intersectia dintre Calea Unirii si Traian Vuia); drumul sper fostele sere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s