2013 – Calendar de rugăciune pentru misiunea internă și externă

20130108-180248.jpgVă salutăm în Numele Domnului Isus Hristos și dorim ca Duhul Sfânt să împuternicească biserica în așa măsură încât voia Tatalui ceresc să fie împlinită pe deplin în localitatea în care El v-a așezat.
Voia lui Dumnezeu, așa cum ne este descoperită pe paginile Scripturii, este ca toți oamenii să fie mântuți și să vină la cunoștința adevărului (1 Tim 2:4). Pentru ca aceasta să se realizeze apostolul Pavel arată că rugăciunea pentru mântuirea oamenilor trebuie să aibă un loc central în viața bisericii: „ Vă îndemn dar înainte de toate să faceți cereri, rugăciuni, mijlociri, mulțumiri pentru toți oamenii…”      (1 Tim 2:1).
Pentru a ajuta biserica să mijlocească în mod concret și statornic pentru mântuirea neamului nostru dar și a oamenilor din lumea întreagă, Departamentul de Evanghelizare si Misiune al Cultului Creștin Penticostal (DEM) împreună cu Agenția Penticostală de Misiune Externă (APME) vă pun la dispozițieCalendarul de rugăciune pe anul 2013.
Vă îndemnăm să îl folosiți la timpul de rugăciune din fiecare duminică (sau la programele de rugăciune de peste săptămână) și pe lângă rugăciunile specifice bisericii dumneavoastră să mijlociți și pentru țara noastră și pentru mântuirea lumii, pentru că acest fel de slujire, prin rugăciune, este „bun și bine primit înaintea lui Dumnezeu” (1 Tim 2:3).
Dacă doriți să primiți mai multe exemplare din acest calendar vă rugăm să necontactați telefonic sau în scris. Bisericilor care au sisteme de proiecție video le putem pune ladispoziție săptămânal varianta on-line dacă ni se trimite o adresă de e-mail.

Daniel Bujenita

Acest articol a fost publicat în DIVERSE. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la 2013 – Calendar de rugăciune pentru misiunea internă și externă

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s