Referendum 29 iulie 2012 – sondaj

About these ads
This entry was posted in DIVERSE and tagged . Bookmark the permalink.

31 Responses to Referendum 29 iulie 2012 – sondaj

 1. pocaitu says:

  Sa dea domnul sa fie asa si in realitate sa le rupa gura la toti comunisti care nu vor sa lase sa funtioneze institutiile corect.

 2. Inainte de orice votare daca ar fi chemat Dumnezeu in Romania ar fi foarte bine ;politica e tot politica…

 3. Pintican Iosif says:

  Buna tuturor…. Opinia mea este ca nu e bine ca portalurile sau blogurile evanghelice (crestine) sa contna informatii propagandistice in domeniul politic (inclusiv asa zise “sondaje”). Va multumesc.

 4. Lucian Oniga says:

  Urmarind trendul sondajului, realizez ca pocaitii discern mai bine vremurile si soroacele.

 5. inginera pensionara says:

  Domnilor m/am saturat de tot circul d/lui Antonescu si Ponta. Este umilitor pentru acest popor. Avem nevoie de modele, de oameni care au facut ceva pentru tara noastra. Il voi vota pe DOMNUL BASESCU , trebuie sa/si termine mandatu.

 6. Mihaela says:

  Intortocheate sunt caile domnului…

 7. singur says:

  “pentru crestini”.cat de mare e secerisul si cati de multi sunt politicienii ….

 8. elena says:

  doamne ajuta

 9. Maria Ionescu says:

  Buna ziua tuturor! Sunt din Bucuresti,sunt crestin-ortodoxa,dar nu asta are imporatnta;important este ca nici pana astazi,incepand din ziua suspendarii PRESEDINTELUI ALES,n-am fost lamurita care articole din CONSTITUTIA ROMANIEI au fost incalcate,data incalcarii acestora si imprejurarile.
  Prin urmare,neavand aceste date,votez NU DEMITERII PRESEDINTELUI!

 10. rv says:

  Vrem democratie in tara! Nu vreau o Romanie izolata!

 11. vuvuzele says:

  Votez NU demiterii pe motiv ca USL a inventat motive pt. suspendare. Pe de alta parte , USL si-a facut o majoritate prin racolarea de la PDL , a luat atributiile CCR cu privire la Parlament, a schimbat Avocatul Popoprului , a schimbat conducatorul Senatului si al Camerei Deputatilor etc, toate acestea urmand planul pus la punct si declarat la Antena 3 de catre Voiculescu. Deci cine conduce pe Presedintele tarii si Primul Ministru in momentul de fata ? Voiculescu.

 12. atvscd says:

  pentru a ramane Basescu la putere este ales de noi si sa stea acolo pana la final de mandat !!

 13. clement says:

  in concluzie este bine sa mergem la vot… indiferent de ce am vota. si este important sa votam dupa cum ne indeamna constiinta si sa nu ne lasam pacaliti cu bani sau alte de felul acesta. si faca Domnul asa cum crede ca e cel mai bine pt Romania. Dumnezeu sa binecuvinteze Romania!

 14. suceavaevanghelica says:

  Iata un comentariu pertinent si echilibrat. Am primit multe comentarii ce nu le-am aprobat pentru ca aveau un limbaj necorespunzator. In urma acestei postari am vazut ca oamenii devin patimasi in exprimare si practica un limbaj la limita decentei in care prolifereaza acuzatiile.

 15. Maria Ionescu says:

  Dragilor,revin cu inca un comentariu:indiferent de optiune trebuie sa fim decenti intoate cele:exprimare si tinuta.Va multumesc fiindca m-ati primit in comunitatea voastra si m-ati lasat sa-mi spun parerile.Sa dea DOMNUL DUMNEZEUL nostru,facatorul CERULUI si al pamantului, sa fie bine!

 16. ungandbun says:

  Cu siguranta si presedintele Basescu are vina lui, nu este perfect, dar cei din USL acum au intrecut orice limita. Daca a incalcat constitutia sa ne spuna ce anume a incalcat si cand, dar probabil nici domnul Sova nu stie ;)
  Cu siguranta avem nevoie de o Romanie puternica si in EUROPA, nu una condusa de persoane din umbra gen VOICULESCU (Felix), ILIESCU, FENECHIU…etc!

 17. Mihai says:

  DA la referendum. Sa mergem cu totii sa votam pentru demitere si pentru DEMNITATEA de a fi ROMANI ADEVARATI.

 18. andreea says:

  DRAGI CRESTINI ! ! ! Eu si toti prietenii mei vor veni sa voteze NU. Acum e clar ca acel mult discutat cvorum se va realiza (au votat peste 10 milioane de oameni si la alegerile precedente prezidentiale, si se pare ca si sondajele arata atingerea pragului). Dar cel putin sa fim cat mai multi cei care il apara pe domnul Basescu !

 19. alexandru says:

  Bravo Andreea. Ai dreptate. Si eu am informatii ca VA EXISTA CVORUM, e aranjat asta deja cu primarii PSD de la sate. Faptul ca ei trambiteaza treaba cu pragul electoral, este o diversiune, menita sa aduca si mai multi votanti USL la vot. Asa ca, DRAGI CRESTINI, HAI SA MERGEM LA VOT, CU MIC CU MARE, PENTRU A VOTA NU ! ! !

 20. Mihai Constantinescu says:

  Remarcati ca toti pasii facuti de presedinte incepand cu numirea lui Ponta si reprezentarea la Bruxelles pana in prezent au fost facuti cu intelepciune contrar celor la putere.
  Va rog sesizati cine sunt papusarii care dirijeaza doua marionate .
  Ca sa fi patriot nu trebuie sa inciti poporul impotriva altor state
  Cat ii costa nota de plata pe romani ? Merita ?
  Sa fim rationali la vot.

Lasă un răspuns

Completeaza detaliile de mai jos sau apasa click pe una din imagini pentru a te loga:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Schimbă )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Schimbă )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Schimbă )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Schimbă )

Connecting to %s