Oreste vrea sa fie liber

Oreste Teodorescu si-a lansat ultima sa carte duminica seara -25 martie 2012 – in cadrul unui eveniment organizat de Alexandria Librarii si gazduit de City Gallery din Shopping City Suceava. Desi m-am dus la intalnire cu o imagine prefabricata cu privire la autorul cartii “La sfârşit va fi începutul” aveam sa intalnesc un Oreste caracterizat de o vulnerabila sinceritate. Este adevarat ca sinceritatea nu este suficienta insa este esentiala. In fata publicului numeros aseara Oreste s-a prezentat ca un cautator al eliberarii de sub puterea pacatului care inconvoaie fiinta umana prin patimi. Discursul liber si bine inchegat a abundat in citate biblice semn evident al preocuparilor sale in dobandirea doctoratului in teologie. Unul care cunoaste atat de bine versetele biblice nu este departe de ceea ce isi doreste cel mai mult si anume libertatea intru Hristos.

david

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Oreste vrea sa fie liber

  1. tilviu16 zice:

    Interesant titlu, nu stiu ce contine cartea insa titlul e destul de sugerativ, in ceea ce priveste sfarsitul tuturor lucrurilor care de de fapt va fi inceputul unei noi perioade de existenta. Am avut intentia sa scriu unei noi vieti, insa am realizat ca pentru unii acea noua existenta nu va fi deloc o viata, viata presupune a trai iar cei care vor avea parte de mania lui Dumnezeu nu au cum sa experimenteze viata prin ceea ce vor suferi.Ma bucur ca Dl. Oreste, chiar imi aduc aminte de mesajul pe care i l-am trimis in care imi exprimam curiozitatea referitor la aspectul cunoasterii Cuvantului lui Dumnezeu, si totusi a accepta atatea invataturi contrare acestui Cuvant. God bles you! Oreste.

  2. suceavaevanghelica zice:

    acest aspect evidentiat de tine s-a remarcat si la Suceava. Dupa ce a citat din Scriptura si a spus despre Isus ca este Calea a iesit in decor acordand cartilor apocrife valoare scripturala. I-am daruit cartea „Biruinta asupra intunericului”. Doar simpla citire a ei este de mare ajutor in a cunoaste despre eliberarea ce vine doar prin Isus.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s