A început campania “O carte pentru biblioteca ITP”

Stimaţi absolvenţi ai Institutului Teologic Penticostal din Bucureşti,

După cum bine ştiţi, fondul de carte actual al bibliotecii ITP nu este foarte bogat. Actualmente, în ciuda creşterii de care a avut parte bugetul bibliotecii, încă nu ne permitem să achiziţionăm numeroasele cărţi de referinţă necesare studiului teologic şi cu tristeţe constatăm că nu reuşim să venim în întâmpinarea nevoilor studenţilor care doresc să-şi finalizeze lucrările de seminar şi tezele de licenţă în condiţii optime.

În ultimele două luni am început să căutăm în mod sistematic susţinere financiară şi să atragem donaţii de carte. Prin aceste acţiuni dorim să umplem golurile din anumite secţiuni ale bibliotecii noastre. De pildă, un domeniu cu mari deficienţe este cel al teologiei biblice. Pentru a remedia situaţia, ne vom concentra atenţia, în anul care vine, asupra unor comentarii biblice ale Noului Testament, pe care dorim să le achiziţionăm prin bunăvoinţa şi generozitatea absolvenţilor ITP.

Cu ocazia sărbătorii naşterii Mântuitorului, sperăm că fiecare absolvent ITP va găsi de bine să ajute biblioteca ITP cu banii necesari achiziţionării unei cărţi de referinţă, chiar dacă preţul nu este mic (35-40 $). Desigur, nu dorim să punem poveri pe umerii nimănui, de aceea fiecare poate dărui cât consideră necesar. Orice ajutor, oricât de mic, este bine-venit. Prin acest dar pe care îl faceţi bibliotecii ITP veţi contribui la formarea academică şi pastorală armonioasă a viitorilor slujitori ai Bisericii lui Hristos.

Vă mulţumim şi, în aşteptarea Anului Nou care bate la uşă, vă încredinţăm în mâna puternică a Mântuitorului nostru, Isus Hristos.

Dumnezeu să vă binecuvânteze cu sănătate, bucurie şi multe împliniri.

Cu dragostea frăţească,

Director Bibliotecă ITP

Lect. univ. dr. Emanuel Conţac

P.S. Pentru donaţii, puteţi folosi informaţiile de pe site-ul ITP (http://www.itpbucuresti.ro/donatii)

Vă rugăm să precizaţi că donaţia este pentru Biblioteca ITP.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s