Deputatul sucevean Sanda Maria Ardeleanu participă la „Micul dejun european cu rugăciune”

Parlamentul European va găzdui în perioada 29-30 noiembrie a.c., la Bruxelles, cea de-a XIV-a ediţie a „Micului dejun european cu rugăciune”.

Această acţiune reprezintă o formă instituţionalizată de colaborare parlamentară cu caracter ecumenic, promovată de Grupul de Rugăciune al Parlamentului României, înfiinţat în anul 1990. Acest grup reuneşte parlamentari preocupaţi de educaţia şi practica religioasă, indiferent de convingerile lor religioase şi se înscrie în practica mai multor parlamente.
La această reuniune vor participa doamna deputat Sanda Maria Ardeleanu, membră a Grupului Ecumenic de Rugăciune din Parlamentul României şi domnul deputat Marius Cristinel Dugulescu , vicepreşedintele Comisiei pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale, Preşedintele Subcomisiei pentru demnitate umană.

sursa : Camera Deputatilor

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Deputatul sucevean Sanda Maria Ardeleanu participă la „Micul dejun european cu rugăciune”

 1. Ion zice:

  COMUNICAT DE PRESA – CABINETUL DEPUTATEI SANDA M. ARDELEANU.
  http://sandamariaardeleanu.wordpress.com/2011/11/29/comunicat-de-presa-29-11-2011/

  „…Menționăm că săptămâna viitoare, în zilele de 7 și 8 decembrie, va avea loc și în Parlamentul României, ediția 2011 a MICULUI DEJUN CU RUGĂCIUNE, eveniment organizat sub înaltul patronaj al Doamnei Roberta Alma Anastase, Președintele Camerei Deputaților. Tema discuțiilor de la București va fi: “Biserica și Statul”, iar doamna deputat Sanda-Maria Ardeleanu va avea o intervenție intitulată “Religia în școală”.

  Scopul tradiționalelor Mic dejunuri cu rugăciune este de a strânge în jurul valorilor morale ale credinței creștine diplomați, personalități politice și oameni de afaceri din toată lumea.”

 2. gheorghe zice:

  „Scopul tradiționalelor Mic dejunuri cu rugăciune este de a …” acapara si subjuga religios pe ortodocsi si pe cine e smintit sa-i creada, sub comanda luciferiana a Vaticanului.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s