Lansare de carte – Gigi Ghinea

Alexandria LibrăriiEditura IBU Publishing şi Shopping City Suceava vă invită sâmbătă, 15 octombrie la un eveniment deosebit: sesiune de autografe Gigi Ghinea cu ocazia lansării cărţii “Cum m-am vindecat de nefericire”. Manifestarea va începe de la ora 13.00 şi va fi găzduită de City Gallery din Shopping City Suceava. La eveniment va participa şi doamna Emanuela Tucaliuc, cunoscut psiholog din Suceava.

Împărtăşindu-ne din propria experienţă de viaţă, psihologul şi omul de televiziune Gigi Ghinea ne dezvăluie metoda de vindecare pe care a descoperit-o în calitate de profesionist, dar şi de om obişnuit, aflat în căutarea echilibrului interior. Metoda doamnei Gigi Ghinea porneşte de la premisa că FERICIREA ESTE UN ACT DE VOINŢĂ şi poate fi dobândită de oricine urmează câţiva paşi simpli.

„Cartea este o mărturisire a unei experienţe personale, este o exprimare sinceră a fiinţei, liberă de toate măştile unor roluri sociale sau profesionale. Împărtăşesc această experienţă a trezirii mele ca pe un dar celor care au nevoie de el. Totul se întâmplă din iubire. Iubirea de oameni, de semenii mei.”

Licenţiată în psihologie şi absolventă a unui masterat de psihoterapie analitică, Gigi Ghinea are o îndelungată experienţă în acest domeniu. Este cunoscută mai ales pentru apariţiile la numeroase emisiuni de radio şi televiziune.

Vă aşteptăm!

Cailean Cezar

Tel: 0722.378.609

Str. Grigore Alexandru Ghica nr. 288, Suceava – România

Telefon: 0230 530342, Fax: 0230 530343

office @ librariilealexandria.ro

www.librariilealexandria.ro


Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s