Prima seara „de Apocalipsa” cu Nelu Muresan

In prima seara – 16 februarie 2011 – de studiu biblic la Sf. Ilie pastorul Nelu Muresan a reusit sa arate prin intermediul prezentarii sale ca Apocalipsa nu este o carte ermetica. Ne-a convins prin argumente puternice ca a fost scrisa pentru a fi inteleasa insa pentru aceasta trebuie o atenta studiere a ei. Desi adept al metodei literale in abordarea ultimei carti din Biblie, Nelu Muresan nu este rigid in interpretare. Modul literal de interpretare il fereste pe cititorul bibliei de a vedea ceea ce autorul nu a intentionat niciodata in scrierea sa.

Interesul aratat fata de aceasta intalnire l-a luat prin surprindere si pe pastorul din Turda care a si mentionat aceasta in introducrea studiul sau. Au fost peste 600 de participanti care cu siguranta vor veni si la urmatoarele doua intalniri care se vor dovedi insa insuficiente pentru a trece prin cele 22 de capitole ale cartii Apocalipsa.

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la Prima seara „de Apocalipsa” cu Nelu Muresan

  1. Nicolae Marchitan zice:

    Pace voua, as vrea sa obtin iregistrarile video de la studiul Apocalipsa de Nelu Muresan care a fost la voi. Nustiu daca inca e posibil, m-as bucura mult daca e posibil. Va multumesc anticipat, Domnul sa va binecuvinteze

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s