Biserica Filadelfia – ecologizare „Şipote”

Biserica Filadelfia, Suceava, a intreprins o acţiune de curăţare a parcului Şipote, azi 25 Aprilie 2009. Această acţiune era planificată să aibă loc înainte de sărbătorile de Paşte însa condiţiile meteo au fost potrivnice la acea dată.

După primele minute petrecute în parc schimbarea s-a produs astfel încât au apărut şi dalele care erau acoperite de abundenta verdeaţă proaspăt trezită la viaţă. Sub atenta îndrumare a lui Mihai Gafencu(lider Mâini Deschise), cu aportul consilierului local, Daniel Ungureanu şi binecuvântarea pastorului, Ioan Bădeliţă , într-un interval scurt s-a finalizat deblocarea aleii principale. Acţiunea tinerilor de la Filadelfia dovedeşte forţa voluntariatului în amenajarea şi întreţinerea spaţiilor publice. Dezvoltarea unui spirit civic dublată de trăirea unei vieţi echilibrate ar face ca urbea noastră să fie mai atrăgătoare. Sperăm ca în viitorul apropiat să putem accesa medievala Cetate de Scaun printr-o alee care să reflecte preocupare din partea celor care pot face mai mult decât am făcut noi.  Cosmetizarea realizată de Filadelfia nu este una de durata însă este un semnal clar în ceea ce priveşte potenţialul latent, nevalorificat corespunzător. Manifestarea de azi dovedeşte într-un mod cât se poate de evident că:  SE POATE !

100_7778

100_7779

100_7785

Acest articol a fost publicat în 1 și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Biserica Filadelfia – ecologizare „Şipote”

  1. Pingback: Maini Deschise » Biserica Filadelfia - ecologizare “Şipote”

  2. Emima zice:

    Felicitari organizatorilor si participantilor la actiune!!! Un frumos exemplu, bun de urmat si demn de toata lauda. Poate ar trebui sa se organizeze mai des asemenea actiuni si pe langa cei deja implicati, sa fie invitati si doritori dinafara grupului. Felicitari din toata inima!!!

  3. Nelika zice:

    Domnul sa va binecuvinteze!Stiti ce mi-a placut cel mai mult?…dragostea cu care ati muncit ,in special zambetul de pe fetele voastre.Curaj,suntem multi care va sustinem in rugaciune.

  4. Pingback: Biserica Filadelfia – ecologizare “Şipote” – Mâini Deschise

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s