Fara compromis – povestea vietii lui Keith Green

A aparut in romaneste biografia lui Keith Green scrisa de sotia acestuia Melody.

Avea doar 28 de ani cand a murit intr-un accident aviatic impreuna cu doi dintre copilasii sai si totusi cantaretul si compozitorul Keith Green deja crease o mostenire muzicala si o inspiratie care va depasi lungimea vietii sale. Un revolutionar pe taramul spiritual, a gasit libertatea in Isus la 21 de ani si apetrecut restul vietii convingandu-i pe altii sa refuze statu quo-ul generatiei sale, cautand sa restabileasca pasiunea si onestitatea in biserica.

La a 25-a aniversare a mortii lui Keith, Melody a reeditat si a completat biografia sotului sau cu multe alte istorisiri si detalii, fotografii care sunt publicate pentru prima oara, selectii din jurnalul lui Keith si amanunte despre perioada dificila care a urmat pentru Melody.

Leonard Ravenhill despre Keith Green

Keith a avut parte de o experienta radicala a nasterii din nou, precum si de botezul focului si a devenit un revolutionar pe taramul spiritual. Dumnezeu l-a luat, l-a curatat, l-a umplut si l-a uns. El tanjea sa afle mai multe despre eroii care si-au adus generatia mai aproape de Dumnezeu si le-a calcat pe urme. Avea o ravna sfanta si o puritate pe care le-am intalnit la foarte putini oameni. Nu cred ca a fost atat de preocupat de Evanghelia lui Hristos, cat a fost de persoana Lui. Cred ca aceasta a fost pasiunea lui mistuitoare. Keith nu a fost un predicator, ci un luptator si si-a revarsat pasiunea launtrica a sufletului in versurile pline de viata ale cantecelor sale.

COMANDA CARTEA AICI

Acest articol a fost publicat în DIVERSE și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Fara compromis – povestea vietii lui Keith Green

  1. Pingback: Stiri Crestine.ro » Fara compromis – povestea vietii lui Keith Green

  2. Pingback: Fara compromis – povestea vietii lui Keith Green : : ۩ TotalSchimbat.Ro ۩

Lasă un comentariu